kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Emniyet müdürü dizideki bıyıklı polisi beğendi...

Mustafa KIZIL - SABAH
17.12.2008
Adanalı dizisiyle ekrandaki Türk polisi karakterinde bıyık modası başladı. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah "Polis böyle bıyıklı olur" diyerek destek verdi..
Hollywood'un ünlü aktörleri Robert Downey Jr., Jude Law, Brad Pitt ve George Clooney son günlerde dünyada bıyık modasını başlattı... atv'de yayınlanan Adanalı dizisiyle polisler arasında da bıyık moda olmaya başladı! Geçtiğimiz günlerde çekimlerin yapıldığı mekandan geçerken dizide Adanalı komiser Yavuz'u canlandıran Oktay Kaynarca'yı gören İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, "Polis böyle bıyıklı olur" diyerek Oktay Kaynarca'yı tebrik etti... Kendisi de bıyıklı olan Celalettin Cerrah bu sözlerle Türk polisinde bıyığın hoşuna gittiğini de belirtmiş oldu.

ÇEKİM SIRASINDA SOHBET
Cerrah ile arasında geçen diyaloğun kendisi için hoş bir anı olduğunu söyleyen usta oyuncu Oktay Kaynarca, sohbeti şöyle anlattı. "Araba içerisinde çekim yapıyorduk. Önce bir polis arabası, Emniyet Müdürü geçeceği için yolu boşaltmamız konusunda uyardı. 'Biz işimizi yapıyoruz sen bizim yanımızda durunca yol daha çok tıkanıyor' dedik. Teşekkür ettik gitti. Çekimlere devam ederken kameraman çekimi bırakıp bana el kol hareketi yapmaya başladı. 'Ne diyorsun anlamıyorum' dedim. 'Yan tarafa bak' dedi. Bir döndüm yanda bir kortej, ortada bir makam arabası... İçinden Celalettin Cerrah müdürümüz camı açıp bize baktı. 'Polis böyle bıyıklı olur' dedi. 'Olmuş mu müdürüm' dedim. 'Çok güzel olmuş' dedi. Biraz sohbet ettik. Bizim için güzel bir anı oldu."

POLİSLER YAVUZ'U ÇOK SEVİYOR
Adanalı başkomiser Yavuz'u polisler o kadar benimsemişler ki Oktay Kaynarca kendisini gören polislerin "Hoşgeldin komiserim" diyerek karşıladığını da söylüyor.
Haberin fotoğrafları