kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Adaylar dikkat

Giriş Saati : 16.12.2008 18:02
Güncelleme : 16.12.2008 20:10
Yeni Haber
Yerel seçimlere yönelik Ankara Altınpark ile İstanbul Yeşilköy'de ocak ayında açılacak ''Yerel Seçim Fuarı''na, 250 civarında firma ilgi gösterdi.
Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Arslan, yaptığı açıklamada, fuarda, yerel seçimlere katılacak tüm adayların ihtiyaç duyacağı her türlü hizmeti veren şirketlerin yer alacağını söyledi.

Fuarın, 7-11 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da, 15-18 Ocak tarihleri arasında da Ankara Altınpark'ta açılacağını bildiren Arslan, katılımcıların seçim hazırlıkları, reklam ve promosyon alanında iş yapan firmalardan oluştuğunu kaydetti.

Fuara katılmak isteyen firmaların birbirinden ilginç fikirler geliştirdiklerini ifade eden Arslan, ''Şu an bizim aklımıza gelmeyen ama bu seçimlerde kullanılacak ürünleri satan, bu hizmetleri veren firmaların da fuara katılacaklarını düşünüyorum'' dedi.

Küresel ekonomik krizin organizasyona olumsuz etkisi olmadığını bildiren Arslan, ''Fuarın, benzinden, giyim sektörüne, film, fotoğraftan promosyon ve oyuncak sektörüne kadar, ekonomiye ciddi anlamda hareketlilik getireceğini umuyoruz'' diye konuştu.

Seçim hazırlıkları kapsamında, muhtardan, il genel Meclisi üyesine, il, ilçe ve büyükşehir belediye başkanı adayına kadar 5 bin civarında kişinin seçim yarışında yer alacağını anlatan Arsan, rakiplerinden farklı olmak ve doğru tanıtım yapmak isteyen adayların soluğu Yerel Seçim Fuarı'nda yer alacaklarını söyledi.

Fuara, güzel konuşma kursları düzenleyen şirketlerden seçim aracı kiralama şirketleri ve baskılı tekstil ürünü hazırlayan firmalara kadar 250 civarında şirketin katılacağını bildiren Arslan, katılımın 10 gün içinde daha da artmasını beklediklerini belirtti.

Firmaların kiraladıkları 12-15 metrekarelik stantlarda adaylara seçime yönelik faaliyetlerini tanıtacaklarını bildiren Arslan, ''Stantların metrekaresi 100 milyon liradan kiralanacak. Her kesimin ufkunu açacak nitelikte, zengin ve dopdolu bir fuar olacağına inanıyoruz. Çok yoğun aday katılımının yanı sıra ziyaretçi katılımı bekliyoruz'' diye konuştu.
Fuarın adaylara önemli bir katkı sağlayacağını düşündüğünü dile getiren Arslan, tanıtım çalışması yaptırmak isteyen ve yaptığı çalışmayla fark yaratmak isteyen adayların mutlaka ziyarette bulunması gerektiğini söyledi. Arslan, İstanbul'la kıyaslandığında Ankara'daki firmaların fuara katılımının daha yoğun olduğunu kaydetti.

YOĞUN ZİYARETÇİ BEKLENTİSİ

Fuara 25 bin ziyaretçi beklediklerini ifade eden Arslan, Demos Fuarcılık olarak ''Yerel Seçim 2009 Fuarı'' için 500 bin basılı davetiyeyi ve 10 bin afişi siyasi parti genel merkezleriyle il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiklerini bildirdi.

Arlan, fuarda, bir belediye başkanı ya da muhtar adayının ihtiyacı olan her şeyi bir arada bulabileceğine dikkati çekti.

Hüseyin Arslan, fuar süresince güzel konuşma ve hitabet sanatı konusunda faaliyet gösteren kurslar ve akademik kuruluşlarla birlikte adayların hitap gücünü geliştirmeleri ve beden dilini kullanmalarına yönelik seminerler düzenleneceğini de sözlerine ekledi.