kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Bayrama özel indirimler krize resmen meydan okuyor

04.12.2008
Bayram için kendinize şık bir kıyafet ve ayakkabı almak, evinizin ihtiyaçlarını gidermek istiyor ama ekonomik krizden dolayı cesaret edemiyorsanız, birçok markanın sunduğu özel avantajlara göz atın. İndirimler, taksit seçenekleri ve hediye çekleri, cüzdanınızı fazla zorlamadan alışveriş yapmanızı sağlıyor..
Gardırobunuzu renklendirin
LC Waikiki, yaklaşan Kurban Bayramı için, alt markaları Southblue ve XSide ile; çocuk, genç ve yetişkinler için farklı tarzları barındıran zengin bir gardırop öneriyor. Marka; CardFinans sahiplerine 8 yerine 12 taksit ya da 8 taksite yüzde 5 indirim kampanyasıyla da dikkat çekiyor.

Ucuza mis gibi kokun
Watsons mağazaları, ekonomik ve bol seçenekli bir bayram alışverişi için sizi bekliyor. Birçok parfüm çeşidini indirimli fiyatlarla satışa sunan Watsons'da vücut losyonu hediyeli She parfüm ve deodorant çeşitleri sadece 19.90 YTL'ye satılıyor. Erkekler içinse, Adidas marka duş jeli çeşitlerinin fiyatı sadece 17.99 YTL.

Erkeklere özelfırsatlar var!
İGS, şıklığına bayramda da özen gösteren erkekler için zengin alternatifler sunuyor. Takım elbiselerden trikolara kadar bayramda giyilebilecek pek çok kıyafet seçeneği sunan İGS, mağazalarında ve satış noktalarında erkeklere özel fırsatlar hazırlamış...

Yarı yarıya fırsatı kaçmaz
Kurban Bayramı'nda kendinize ve sevdiklerinize bir şeyler almak istiyorsanız, yüzde 50'ye kadar indirim uygulayan Atalar mağazalarına uğramanızda fayda var. Atalar'ın 2008-2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'nda; Audrey Hepburn ve Grace Kelly'yi hatırlatan dar elbiseler ile belden vücuda oturan siluetlerin hakim olduğu nostalji akımı ön planda.

Hesaplı alışveriş için... ..
Birçok markayı aynı çatı altında barındıran YKM, 'Büyük Kış İndirimi' ile hem bayram hem de sezon alışverişleri için hesaplı alternatifler sunuyor. YKM, mağazalarında devam eden 'Büyük Kış İndirimi'nin yanı sıra, Bonus ile kozmetik veya ev reyonlarından yapılacak 100 YTL ve üzeri bayram alıverişlerine, 50 YTL değerinde indirim kuponu veriliyor.
Haberin fotoğrafları