kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Hem şık, hem spor olmak bu bayram daha kolay...

04.12.2008
Bayram gezmesinde rahat giyinin!
Rengârenk kıyafetleriyle dikkat çeken Kinetix, çarpıcı modellerin yer aldığı koleksiyonu ile bayram için farklı alternatifler sunuyor. Büyüklerinizi ziyaret edeceğiniz bayram gezmelerinde bol bol yürüyecekseniz, ayağınıza Kinetix'in rahatayakkabılarını geçirin.

Spordan vazgeçmeyin
Reebok, aralık ayı boyunca uygulayacağı yüzde 25 indirim ile bayramda spor tarzda giyinmek isteyenlere özel avantajlar sunuyor. Birbirinden renkli eşofmanlar, tişörtler, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan spor ayakkabılar; spor tutkunlarına rahatlığı ve şıklığı birarada sunuyor.

'Kırışık bayramlık olmaz' diyenlere...

Elektrikli ev aletleri markası Morphy Richards, bayramda şıklığınızı korumanızı sağlayacak, turbo şok buhar gücüne sahip ütüyü, özel fiyatla satıyor. 279 YTL olan fiyatı, bayrama özel olarak 229 YTL'ye indirilen ve 30 gün memnuniyet garantisi bulunan ütü, sadece kırışıkları açmakla kalmıyor, koltuklardaki toz akarlarından kumaşlardaki kokulara kadar her şeyi yok ediyor. Rahatınız için almaya değer.

Kesenize zarar vermeden...
Bayramda kendinize değerli bir mücevher almak isterseniz, Adil Mücevher'in tasarımlarına göz atmanızda fayda var. Adil Mücevher, altın ve pırlanta tutkunlarına, iddialı ve ilginç takılar sunuyor. Üstelik kesenizi fazla zorlamayacak fiyatlarla...

Yüzük alana kolye hediye
Birbirinden şık takı koleksiyonları ile kadınlara birçok alternatif sunan Koçak Pırlanta, bayramda şıklığını aksesuvarlarıyla da tamamlamak isteyenlere, aralarında seçim yapmakta zorlanacakları geniş bir yüzük ve kolye koleksiyonu sunuyor. Hem de 31 Aralık'a kadar tek taş yüzük alana tek taş kolye hediye ediyor.

Hem indirim hem hediye çeki
Mudo, bayram alışverişinizde hem sizi, hem sevdiklerinizi mutlu ediyor. Bayrama özel yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunan Mudo, ayrıca yaptığınız alışverişin yüzde 25'ini hediye çeki olarak sunuyor. Kazandığınız çeki ise hemen veya ay boyunca yapacağınız başka bir alışverişte kullanma şansına sahipsiniz.
Haberin fotoğrafları