kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Mutlu çiftin yaşadığı küçük kasaba, Fransa'nın sosyetik beldesi Saint Tropez'ye iki saatlik uzaklıkta yer alıyor. Bir dağın tepesinde bulunan bölgede yaşayan çift, "Kasabamız çok sakin. Neredeyse hiç gürültü yok" diye konuşuyor.

Depp'in evlenmeye ihtiyacı yok!

04.12.2008
Fransız şarkıcı Vanessa Paradis ile yaşadığı ilişkisiyle dikkat çeken Johnny Depp'in, 2009 yılında evleneceği söyleniyordu. Ünlü aktör, konuyla ilgili In Touch dergisine konuştu: Evlenmeye ihtiyacımız yok!..
Hollywood'un ünlü yıldızları, şöhretler dünyasında ilişkileri yürütmenin zor olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Aşkların kısa sürdüğü bu ihtişamlı dünyada, ünlü aktör Johnny Depp ve şarkıcı nişanlısı Vanessa Paradis ise, yaşadıkları ilişkiyle herkese dudak ısırtıyor. 1998 yılından bu yana birlikte olan Depp ve nişanlısı, mutlu ilişkilerinin sırrını In Touch dergisine açıkladı...

JOHNNY DEPP FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İlişkimiz harika
Birlikte olmaya başladıkları ilk günden itibaren zaten evli gibi yaşadıklarını dile getiren Paradis, "Birçok evli insandan daha evliyiz biz. İlişkimiz o kadar mükemmel ki, evlenmeye gerek duymuyoruz" şeklinde konuştu. 2009 yılında dünyaevine girecekleri söylenen çift, Paradis'ın ülkesi Fransa'da gözlerden uzak sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih ediyor. Depp ise Hollywood'da sürekli göz önünde olmaktansa, Fransa'da sakin bir hayat sürmenin çok daha sağlıklı olduğunu düşünüyor.

Beş evleri var
Amerika'da göz önünde bulunan ünlü çiftlerin aşklarının kısa sürdüğüne dikkat çeken Depp, "Hakkımızda hiçbir haber çıkmıyor. İçimiz rahat, sadece mutluluğumuza bakıyoruz" diye konuşuyor. Dokuz yaşında Lily- Rose ve altı yaşında Jack adında iki çocukları bulunan çift, Saint Tropez'ye iki saat uzaklıkta 2 bin nüfuslu bir kasabada yaşıyor. 2000 yılında 2 milyon dolara kasabadan bir yer alan ünlü aktörün, aldığı arazide beş evi, bir şarap mahzeni ve küçük bir şapeli de bulunuyor. Çift, tüm vaktini bu bölgede geçiriyor.
Haberin fotoğrafları