kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Org. Başbuğ için Facebook sayfası

Giriş Saati : 04.12.2008 11:13
Güncelleme : 04.12.2008 22:49
Yeni Haber
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ için facebook'da grup kuran hayranları, açıklama yapmak zorunda kaldılar. 511 kişinin hayran olarak eklendiği sayfada yapılan "Zorunlu Açıklamada", "Sn. İlker Başbuğ bu sayfanın sahibi değildir ve bu sayfayla hiçbir resmi bağlantısı yoktur" denildi.

Sanal alemin en gözde sosyalleşme sitesi Facebook'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'da bir şekilde eklendi. Hayranları tarafından düzenlenen sayfasında Orgeneral Başbuğ'un detaylı özgeçmişi ve önemli açıklamalarına da yer verildi.

Gerek Genelkurmay Başkanlığı devir-teslim töreninden gerekse başka yerlerde çekilmiş fotoğraflarının eklendiği sayfada, Orgeneral Başbuğ'un hayranları ve bazı askerlerde görüşlerini dile getirdiler. Bir uzman çavuş, "Huzurunuzda saygı ile eğilir sizinle grur duyduğumu arz ederim" derken bir başka hayranı "Paşam Meslek yüksek okul mezunlarına kısa dönem askerlik istiyoruz lütfen sesimize artık kulak verin...Sizi seviyor ve herzaman takdir ediyoruz" dedi.

Kısa sürede toplam 511 kişinin hayranı olduğu sayfada Facebook üyelerinin, Genelkurmay Başkanı'na mesaj bırakması üzerine kurucusu(admin) tarafından zorunlu açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Sn. İlker Başbuğ bu sayfanın sahibi değildir ve bu sayfayla hiçbir resmi bağlantısı yoktur. İlgili sayfa sadece Sn. İlker Başbuğ'un sevenleri tarafından kurulmuş olup, fikir paylaşımı amacı taşımaktadır. Sayfada yer alan duyuruların, resimlerin ve videoların hiçbirinden Sn. İlker Başbuğ sorumlu tutulamaz" denildi.

Sayfaya gelen en ilginç açıklama ise bir bayan tarafından oldu. Yolladığı mesajda bir teğmen için yardım isteyen Müge isimli genç kız, olayı şöyle anlattı:

"Sayın paşam sizi çok seviyoruz ve ben size bişey sormak istiyorum bi arkadaşım teğmen ve telefon taşıdı diye çatışma çıkmış ve bu telefonu taşıma sebebi beni intihardan vazgeçirmekti fakat onu arayınca olan olmuş asker yaralanmış ve mahkemeye verildi kurmaylık sınavlarına giremezmiş bu yüzden bu konuda kendimi suçlu buluyorum lüten bana bi açıklama yapın ve bu kişinin bu yüzden geleceği gitmesin vicdanen rahatsızım ben yardım edin lütfen"

(ANKA)