kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Aralık 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

04.12.2008
Ödül, İstanbul Merkezi Brüksel'in
Avrupa Birliği ile ilgili haberler yapan Avrupa Gündemi Haber Dergisi'nce 8 dalda verilen "Avrupa Gündemi Ödülleri" kapsamında "Avrupa Bölgeler Temsilciliği" ödülünü, İstanbul Merkezi Brüksel kazandı. İstanbul Merkezi Brüksel Yönetim Kurulu Üyesi Joost Lagendijk'ın Avrupa Gündemi Ödülleri için önerdiği İstanbul Merkezi Brüksel, aynı dalda 4 aday ile yarıştı. Merkezin ödülü kazandığı, Reneicance Otel'de düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Ödülü, İstanbul Merkezi Brüksel Başkanı Tulu Gümüştekin aldı. Ödüle ilişkin açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, uluslararası platformda böyle bir ödül almaktan gurur duyduğunu ifade etti.

"Sizinkiler"e minik öğrencilerden mektup
Sabah gazetesi karikatüristi Salih Memecan Elit Gençler Koleji'nde düzenlenen imza gününde öğrencilerle buluştu. Karikatürün nasıl çizildiğini sahnede uygulamalı olarak anlatan Memecan, öğrencilerinin tüm sorularını yanıtladı. Memecan daha sonra öğrencilerin kitaplarını imzalayarak her biriyle fotoğraf çektirdi. Öğrencilerden, Deniz Kozan sahnede ünlü karikatür "Sizinkiler" için yazdığı mektubu okudu. Mektubu çok beğenen ve duyduğu memnuniyeti dile getiren Memecan, öğrencilere ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

Güllüoğlu'ndan bir şube de Sabah-atv'ye
Tatlı sektörünün öncü kuruluşlarından baklavacı Güllüoğlu, 29'ncu şubesini Beşiktaş'taki Sabah-Atv binasında açtı. Bir süre önce tadilatı gerçekleştirilen ve yenilenen binanın beşinci katında faaliyete geçen kafeteryanın açılışı dün düzenlenen kokteylle gerçekleştirildi. Kokteylde kafeteryanın açılışını Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü ve Turkuvaz Kurumsal İletişim Grup Başkanı Fecir Alptekin birlikte yaptı. Açılışa Güllüoğlu baklavaları yöneticileri, Turkuvaz Hukuk İşleri Grup Başkanı Doğan Coşgun, Bilgi Sistemleri Grup Başkanı Şaban İren ve gazete çalışanları katıldı.
SABAH

Eyüp için "tarihsel vizyon" sözü
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediye başkanlarının vaadleri de belirmeye başladı. Eyüp'de yıllardır belediye başkanı olan ve yeni dönemde aday adayı olması beklenen Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç'e ilk rakip yine AKP'nin içinden çıktı. Bilgisayar mühendisi olan Selim Mehmet Bilmen, ilçenin vizyonunu değiştirme sözü verdi. Bilmen, "Eyüp tarihte nasıl bir vizyona sahipse hayata geçireceğimiz projelerle o saygınlığı yeniden kazanacak" iddiasında bulundu.