kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çıkıyorum, çok az kaldı

28.11.2008
Yasemin Erden kurtarıldıktan sonra arkadaşlarının "Nasılsın otelden çıktın mı" mesajına, "Az kaldı" mesajıyla yanıt verdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Çıkıyorum, çok az kaldı
Kızlarından gelen "Kurtuldum" mesajıyla Erden ailesinin evi ile şirkette saatlerdir süren endişeli bekleyişin yerini sevinç gözyaşları aldı. Erden, kurtarıldıktan birkaç saat sonra arkadaşlarının çektiği "Nasılsın, otelden çıktın mı?" yazılı mesaja ise "Az kaldı" mesajıyla yanıt verdi. Ashmore Türkiye Genel Müdürü Claus Müler, Erden'in kurtarılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Öncelikli hedefimiz arkadaşımızı sağ salim İstanbul'a getirmek. Ama güvenlik nedeniyle bunun detaylarını açıklayamıyoruz. Şirketimizin Hindistan temsilciliği ve kızımızın ailesiyle sürekli kontak halindeyiz. Yasemin Hanım bize saat 11.45 sıralarında gönderdiği mesajda teröristlerin elinden kurtarıldığını ama hâlâ otel içinde olduğunu söyledi" dedi. Avukat Erden'in durumu ile ilgili bilgi almak isteyen basın mensupları ise gün boyu özel bir PR şirketine yönlendirildi. Şirket ailenin ise çok üzgün olduğunu, büyük bir merakla kızlarının yurda dönmesini beklediklerini bildirdi.

HİNDİSTAN'DAKİ SALDIRIDAN KARELER...

BUGÜN İSTANBUL'DA
Yeni Delhi Büyükelçisi Levent Bilman da Erden'in kurtarıldığını, sürekli telefon görüşmesi yaptıklarını anlatarak, sağlığının ve moralinin gayet iyi olduğunu bildirdi. Bu arada şirket genç avukatın Türkiye'ye dönüşü için 5 ayrı tarihe uçak bileti rezervasyonu yaptırdı. Yasemin Erden bugün sabah THY'ye ait uçakla İstanbul'a gelecek. Erden ailesiyle birlikte basın toplantısı yapacak.