kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kara kış yüzünü gösterdi

Giriş Saati : 24.11.2008 11:00
Güncelleme : 24.11.2008 21:34
Yeni Haber
Hollanda'da 1 haftadır soğuyan havanın ardından fırtına ve kar yağışı meydana geldi. İnşaat tahtalarının etrafa fırlamasına neden olan fırtına, işçilerin çalışmasına da engel oldu. Hollanda genelinde etkili olan kar yağışı gün boyu sürerken, meteoroloji uzmanları kar yağışının önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini açıkladı.

Kötü hava şartları nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybederken, yetkililer sürücülere daha dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Hollanda Turing ve otomobil kurumu ANWB tarafından yapılan duyuruda, yolların kaygan olması ve don ihtimaline karşı sürücüler uyarıldı. Kar yağışı nedeniyle ülkede tren ve feribot seferleri de aksadı.

İSVEÇ'TE FIRTINA VE KAR ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

İsveç'te dün başlayan kar yağışı ve fırtına birçok bölgede hava ve kara ulaşımını olumsuz etkiliyor. İsveç'in başkenti Stockholm'deki Arlanda Havaalanı'nda seferler gecikmeli yapılabiliyor.

Stockholm başta olmak üzere çok sayıda kentte işlerine gitmeye çalışan İsveçliler kar yağışı ve fırtına nedeniyle şehir içi ulaşımı sağlayan otobüslerin geç gelmesi nedeniyle bu sabah zor anlar yaşadı. Kar ve buzlanma nedeniyle karayollarında araçlar uzun kuyruklar oluşturdu, çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

İsveç Meteoroloji yetkilileri, kar yağışı ve fırtınanın önümüzdeki günlerde de devam edeceği uyarısında bulundu.

AJANSLAR