kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Büyük resim için tıklayın

Haber turu

21.11.2008
En zengin ünlü çift Jay-Z - Beyonce
Amerikan Forbes dergisi Hollywood'un en zengin çiftlerini belirledi. Derginin araştırmasına göre son bir yılda en çok kazanan ünlü çift, Hiphop yıldızı Shawn (Jay-Z) Carter ve BeyoncKnowles oldu. İkili bir yılda 162 milyon dolar kazanarak tüm rakiplerini geride bıraktı. İkinci sırayı ise yıllık 85 milyon dolarlık gelir ile Will Smith and Jada Pinkett Smith çifti aldı. David Beckham ve Victoria Beckham ailesi ise geçen yıl elde ettikleri 58 milyon dolar ile sıralamada üçüncü sıraya yerleşti. Tim McGraw ve Faith Hill çifti ise 35 milyon dolarla sıralamada ancak dördüncü olabildi. Son dönemde adından çok söz ettiren Brad Pitt ve Angelina Jolie ikilisi ise 34 milyon dolarla beşinci sırada yer aldı.

iPhone 3G artık Türkçe konuşacak
İngilizce işletim sistemiyle satışa çıkan iPhone 3G sonunda Türkçe olarak satışa çıkıyor. Turkcell ve Vodafone rekabeti yüzünden Türkçe kullanıma hazır olmadan satışa sunulan iPhone 3G artık Türkçe biliyor. iPhone 3G'nin yeni güncel yazılımı 2.2 versiyonu bugünden itibaren iTunes üzerinden indirilebiliyor. Cihazın çalışma performansını artıracak geliştirmelerin de yapıldığı yeni yazılım sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun, herhangi bir iPhone 3G kullanıcısı yeni güncellemeyi otomatik olarak indirebilecek.Turkcell ve Vodafone'dan alınan tüm telefonlara yazılım indirilebilecek. Yeni yazılımla kelime düzeltme özelliği de kapatılabilecek.

'Şehir içi rekabete açılınca alo % 30 ucuzlar'
Şehir içi telefon konuşmalarının rekabete açılmasıyla telekon sektörü canlanıyor. Sırada sabit numaraların taşınma uygulaması var. Şehir içi yetkilendirmesiyle ilgili yönetmelik değişikliğinin resmi gazetede yayımlanması üzerine alternatif operatörlerin beklentileri arttı. Koç.net Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, yapılan mevzuat değişikliğinin ardından sabit numaralarda taşınmanın gündeme geleceğini ve bu şekilde pazarın büyüklüğünün 5 yılda 2 milyar dolara ulaşacağını bildirdi. Şehir içi telefon görüşmelerinin de alternatif operatörlere açılmasıyla konuşma ücretlerinin yüzde 30 ucuzlaması bekleniyor.