kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Şehit binbaşı Süleyman Can'ın cenazesinde eşi Meltem Can gözyaşlarına boğuldu. Onur ise babasını asker selamıyla uğurladı.

Binbaşıya son selam

ANKARA
22.11.2008
Ağrı'da şehit düşen binbaşı Süleyman Can'ın cenazesi Ankara'da devlet töreniyle toprağa verildi. "Bir Süleyman gider, bin Süleyman gelir" diyen Onur Can, babasını cenazede asker selamıyla uğurladı. Şehit binbaşı için Kocatepe Camisi'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına yüzlerce vatandaş katılmak isterken şehidin yakınları, üniformalı silah arkadaşları ve protokol üyeleri dışında kimse törene alınmadı. Törene katılmak isteyenlere polis engel oldu. Binbaşının 15 yaşındaki oğlu Onur ve eşi Meltem Deniz Can ile kardeşi teğmen Birol Can kendilerine ayrılan bölümde taziyeleri kabul etti. Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un yurtdışında olmaları nedeniyle katılamadıkları cenazede kuvvet komutanları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bazı bakanlar ile CHP, MHP ve DSP liderleri hazır bulundu.

SİİRT'TEKİ TÖREN
Hakkâri'deki çatışmada ağır yaralanan, önceki gün Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde hayatını kaybeden er Abdülkerim Aytiş de Siirt'te düzenlenen törenle toprağa verildi. Şehit erin babası Abdurrahman Aytiş'in de daha önce koruculuk yaptığı ve gazi olduğu öğrenildi. Öte yandan, Lice'deki çatışmada öldürülen teröristlerden birinin grup komutanı olduğu, üçünün Irak, İran ve Suriye uyruklu olduğu belirtildi.
Haberin fotoğrafları