kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Hollywood starı Drew Barrymore’un mesajı gayet açık: Erkek arkadaşım şehir dışında! "Tekliflere açığım" demenin net ifadesi. Paris Hilton, kendine ‘Kainatın Kraliçesi’ demiş. Milyonlarca dolarlık imparatorluğun veliahtına da başka sıfat yakışmazdı!

Mesaj kaygısı taşıyanlar susuyor tişörtleri konuşuyor

21.11.2008
Yurtdışında başlayan üstü yazılı tişört giyme modası Türkiye'yi de çoktan sardı. Ünlüler politik görüşlerini, dini inançlarını tişörtüne yazıyor, öyle dışarı çıkıyor..
Tişörte basit bir giysi gözüyle bakmak kadar büyük bir yanılgı olamaz! Çünkü kimilerinin "Giyiyorum, çıkıyorum" mantığıyla yaklaştığı tişörtler; birçokları için ayaklı ilan panosu görevini görüyor. İsteyen politik görüşünü, isteyen kızgınlığını dile getiriyor. Bazıları da, yaşam felsefesini dosta düşmana duyuruyor... Üstelik billboardlara afiş yapıştırmaktan daha etkili ve ucuz bir yöntemle!

AMAÇ DİKKAT ÇEKMEK
Tişörtle mesaj vermek; yurtdışında başlamış bir akım. İşin ilginci; bu moda Türkiye'ye, ünlülerden önce, siyasi literatürden giriş yapmış. Hafızasını şöyle bir yoklayanlar; Turgut Özal cumhurbaşkanı seçilince protesto için giyilen "Alışamadım" yazılı tişörtleri gözünün önünde canlandırabilir. Zaten, artık birçok insan kendini ifade etmek için benzer tişörtleri seçiyor. Hamile misin? Yaz gitsin, muştulu haberi bilmeyen kalmasın. Beğenmediğin bir siyasetçi mi var? Tişörtünün üzerinden yolla mesajı, anlayan anlar! Böyle bir kaygın yoksa bile farklı görünürsün, herkesin dikkati üstünde olur...
Haberin fotoğrafları