kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Lust, Caution / Dikkat Şehvet (D Home)

dvd ekranı

17.10.2008
Lust, Caution / Dikkat Şehvet (D Home)
Film:
* * * * * Ekstralar: Yok
Tutku'nun tartışılmaz baş yönetmeni Ang Lee, epey gürültü koparan filminde bizi 1940'ların Japon işgali altındaki Çin'ine götürüyor. Genç ve güzel Wong, Çin direniş hareketinin mensubu. Görevi, işbirlikçi hükümet yetkilisi Yee'i öldürmek. Bunun için farklı kimlikle Yee'nin yakın çevresine giriyor, ama çok yoğun bir tutku ikisini içine çekiyor. İlişki derin bir seks tutkusuna dayanacak, ama roller değişmeyecektir. Muhteşem bir görüntü seli, alabildiğine çarpıcı seks sahneleri ve mükemmel bir anlatım. Ang Lee'nin başyapıtı.

Iron Man / Demir Adam (Tiglon)
Film:
* * * * Ekstralar: * * * * *
Hem tek hem de iki diskli olarak çıkan film Robert Downey Jr isimli muhteşem aktörün sinemaya geri dönüşünü de simgeledi. Tabii onun damgası da belirgin. Silah üreten dolar milyarderi Tony Stark, Ortadoğulu teröristler tarafından kaçırılır ama inanılmaz bir zırh imal ederek onlardan kaçar. Bundan sonrası, bu 'farklı' kahramanın dünyayı kurtarma savaşıdır. Kendine has bu karakterin öyküsünde Jeff Bridges ve Gwyneth Paltrow harika. Özel efektlerde hiç abartı yok. Öykü, ince bir mizahla şırıl şırıl akıp gidiyor. Keyfini çıkarın.

Three Kingdoms / Üç Hanedan- Ejderin Dirilişi (D Home)
Film:
* * * Ekstralar: Yok
Çin tarihinin en karanlık dönemi: MS 190-280... İç savaş yüzünden ülke üç rakip krallık arasında bölüştürülmüştür. Ünlü romandan uyarlanan epik serüvenin kahramanı, ülkenin birliği ve barış için savaşan, sıradan 'yurttaş' Zhao Ziong. Onun üzerinden üç krallığın çatışması, enfes bir koreografiyle, Hong Kong'un en iyi aktörlerinin de katkısıyla, tam bir görsel şölene dönüşmekte. Hollywood'u kıskançlıktan çatlatacak bir yapıt bu.

Entourage Season 4 / Süperstar Sezon 4 (Tiglon)
Dizi:
* * * Ekstralar: * *
Vince, Eric, Drama and Turtle'ın Hollywood serüveninde dördüncü durağın odağında dörtlünün rüya projesi, Medellin adlı film var (tabii ki, Pablo Escobar'ın hayatı!). Vince yönetmenle dalaşıyor, Eric ise senarist transfer ediyor. Bu arada film paldır küldür yapılmaktadır ama kimse bir iyi yapıt mı yoksa berbat bir iş mi olacağını bilemez. Dörtlünün Cannes'daki son bölüme kadarki serüveni, kendisini oynayan ünlülerle (Dennis Hopper, Sydney Pollack vs) dolu. Galiba en iyi sezon.
Haberin fotoğrafları