kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Güzel kadın çalışmaz!

Hadi buyurun şimdi de buradan yakın! Pirelli Takvimi tanıtımı için Berlin'deyiz. Bu arada Berlin'e iner inmez havaalanında kimi gördük? Daum. Elinde sigarası arabaya biniyordu. Neyse, sabahın kör vaktinde kahvaltı salonuna indim. Bir şeyler atıştırıp yazımı yazacağım. O sırada mavi gömleği ve mavi jean'iyle Show Haber'in Yayın Koordinatörü Korcan Karar geldi. Çaylarımızı içip etrafa bakınırken ağzımdan şöyle bir laf çıktı. "Kahvaltıda hep erkek var, tek kadın benim." Korcan Karar'dan şok! şok! cevap: "Güzel kadın bu saatte kalkmaz." Ne? "Sağol Korcan! Sabah sabah çaktın lafı, ne demek o?"

KUYRUĞA GİRMEZLER

"Yok canım sen güzelsin de işi çözememişsin..." "Nasıl yani?" "Güzel kadın 11-12'de kalkar, çalışmaz, hobileri vardır, hayat mücadelesi yoktur." "Sayın Karar siz eski filmlerde kaldınız galiba..." Korcan Karar kararlı: "Yooo gerçek bu; bak etrafına, güzel kadın çoktan evlenmiştir, keyfi yerindedir, senin gibi sabahın altısında dikilip de kahvaltıya inmez..." "E biz ne kadın oluyoruz?" "Ayşeciğim, sen uzay mekiği mi yapıyorsun? Yazı yazıyorsun, fikir üretiyorsun. Ama o güzel kadınlar, güzellikleri yaşayan kadınlar, sabah kalkıp kahvaltıya inmiyor. Fatura kuyruğuna girmiyorlar işte." "Ben de girmiyorum internet bankacılığı var." "Onlar, onu da yapmıyor. Çok güzel kadın Avrupa'da öğleden sonra çıkar ortaya... Sabah çalışan kadını görürsün ama o çok güzel kadını da öğleden sonra 3'te görmeye başlarsın." O sırada yanımıza gelen bir erkek daha lafa giriyor: "Evet! Güzel kadın çalışmaz." Sen de mi?

SEVEREK ÇALIŞIYORUM...
Karar devam eder: "Bu benim görüşüm değil ama böyle derler. Güzel kadın çalışmaz." "Ay tamam anladık da o zaman anlamadığım şu: Ben çalışmayı seviyorum. Ayrıca çalışmazsam hayatım durur. Çalışan kadınlar çirkin mi yani?" Korcan Karar devam ediyor: "Bir hayat mücadelesi veren kadınlar var, bir de hayat mücadelesi vermeyenler. Mesela bak kendine! Akşam 11'de daha güzelsin." "Hadi bakalım, o niye?" "Çünkü sabah aklında bir sürü şey, iş güç, fatura, stres... Sonra eve gidiyorsun, uyuyorsun, kendine vakit ayırıp giyiniyorsun ve daha güzel bir kadın oluyorsun. Kendine vakit ayıran kadın güzeldir ve güzel kadın çalışmaz. Bu benim lafım değil!" O sırada Aslı Öymen lafa girer: "Ben çalışmazsam benim çocuğuma kim bakacak? Üstelik çirkin de değilim. Severek çalışıyorum." Korcan Karar'dan son cevap: "Güzel, devam edin!"