kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu.

15.11.2008
'Havalimanlarını fark eden kazanır'
TAV Havalimanları Holding'in, Tunus Enfidha Zine El Abidine Ben Ali Havalimanı ile Monastir Havalimanı'nın işletmesini kapsayan ihaleleri kazanarak uluslararası etkinliğini artırdığı belirtildi. 2. Tunus Ekonomi Forumu'na TAV Havalimanları Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener başkanlığında bir heyetle katılan TAV Havalimanları Holding, ülkedeki en büyük yabancı yatırımcılardan biri olarak Kuzey Afrika, Körfez ve Ortadoğu'dan gelen resmi ve özel sektör temsilcilerinin ilgisiyle karşılaştı.

Garanti.com.tr en iyi kredi sitesi
Garanti Bankası, dünyanın en saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından bu yıl 8. kez gerçekleştirilen "Dünyanın En İyi Bankaları" değerlendirmesinde 2 ödüle layık görüldü. garanti. com.tr, dünyadaki tüm bankalar arasında, "En İyi Bireysel Kredi Sitesi" ve "En İyi Bütünleşik Bireysel Banka Sitesi" kategorilerinde birinci seçildi. New York'taki törende Garanti Bankası Genel Müdür Yard. Fuat Erbil, "Garanti, internet bankacılığında yüzde 27 pazar payı ve 1.2 milyonun üzerindeki müşteri sayısıyla şu anda pazar lideri. Nakit çekme dışındaki işlemlerinin yüzde 62'si internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştiriliyor" dedi.

'Yeni projelerle 50 bin kişiye iş veririz'
Multı Turkmall Üst Yöneticisi (CEO) Levent Eyüboğlu, Türkiye'de bugüne kadar yapılan 3 milyar euroluk yatırımlarla 6 alışveriş merkezi (AVM) açtıklarını ve toplam 12 bin kişiye istihdam sağladıklarını belirterek, yeni projelerle 50 bin kişiye umut olacaklarını bildirdi. Eyüboğlu, Multi Turkmall olarak Ekim 2006'da Forum Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni, 2007'de Forum Mersin'i, 2008'de de sırasıyla Forum Çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın ve Forum Ankara'yı hizmete sunduklarını hatırlattı. Eyüboğlu, Forum Mersin'de kiraları indirdiklerini söyledi.