kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
SİPARİŞ 2 GÜNDE ADRESE TESLİM Altan Aras Fakılı tüm mağaszalarının online sipariş verdiğini bu siparişin anında üretime ulaştığını belirterek 2 günde adrese teslimat yaptıklarının altını çizdi. Fakılı servise giren ürünün de 2.5 günde sonuçlandığını belirtti.

Kriz, Türkiye'yi yedi yılda bir yokladığı için borçsuz büyüdük

Timur Sırt
15.11.2008
Krizin Türkiye'yi daha önce de yakaladığını belirten Fakılı, "Borçsuz istikrarlı büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu..
2 yıl once 1 milyon adet üretim kapasitesine sahip yeni binasına taşınan Casper'ın Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı açılış sırasında borca girip girmedikleri sorulduğunda "Türkiye 7 yılda bir krize giriyor. Bu yüzden kendi sermayemiz ile büyümeyi tercih ediyoruz demiştik" şeklinde sözlerini hatırlattı. Fakılı, "Biz kriz olmasa da icat etmeye bayılıyoruz. Geçen yıl da kriz yaratmak için uğraş verdik ama başaramadık. Bugün istesek 1 milyon adet satarız. Ancak altyapı ve servis olarak buna hazır olmazsak ertesi yıl hüsrana uğrarsınız. Bu yüzden istikrarlı büyürseniz rakiplerinizin size ulaşması kolay değil. Biz önce istikrarlı büyümeye devam etmeliyiz" diye konuştu.

KRİZDE TAM SAYFA İLAN VERDİK
Krizde büyümek için sıra dışı davranmak gerektiğini savunan Fakılı iletişime devam etmek gerektiğinin altını çizdi ve sözlerine şöyle devam etti: "2001 krizinde herkes ne yapacağını düşünürken biz gazetelere tam sayfa ilan girdik. Herkes bize deli gözüyle bakıyordu. O krizin başlangıcında da borcumuz yoktu ve yatırıma devam ettik. Şimdi de devam edeceğiz. Marka ve altyapı konusundaki eksiklerimizi tamamladık. Satış rakamlarımızda büyük oynamalar olmuyor. Bunun en önemli nedeni hata oranımız düşük. Genelde bizden bilgisayar alan kullanıcı almaya devam ediyor. Genişbant hızlı internetin bilgisayar kullanımına etkisi çok büyük oldu.