kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kriz, eski eşyalarınızı değerlendirme vaktidir

TÜLİN KERMEN
14.11.2008
Evet, yeni bir şey almak yerine eskisini revize etme devri geldi. Böylece uzun zamandır kan ağlayan tamirciler, zanaatlarını kullanma imkanı da bulabilecekler. Şimdi; burnu-topuğu demode eski çizmeni, ayakkabını Levent Lostra Salonu'na götürüyorsun, nasıl bir burun ve topuk istediğini söylüyorsun ve ayakkabın- çizmen yepyeni, günün modasına uygun hale geliyor. Levent Lostra bu işi hakkıyla yapanlardan, taklitlerinden sakının... Bu ayki Time Out dergisinde çok yararlı bir çalışma yapmışlar. Örneğin, tutumlu yaşam için 25 madde sıralamışlar. Perşembe günleri İstanbul Modern bedava gezilebiliyor gibi. Kesinlikle kullanılabilir, elzem bilgiler; bu ayki dergiyi kaçırmayın derim.

KRİZE RAĞMEN...
Alma alma nereye kadar; işte dayanamayıp aldıklarım:
* Feng shui uzmanı Esra Koyuncu, hayatımın rüzgar çanlarını getirtmiş. Çanların Mozart ve Bach çalanı da var. Nasıl almadan durayım ben bilmiyorum! Naturel Fuarı'ndaki standına uğramadan çıkmayın derim.
* Sonunda Çin kurabiyeleri geldi! Öyle seviniyorum ki, anlatamam. Çin yemeği severim ama itiraf ediyorum; beni bu Çin yemeğine alıştıran, içinden fal kağıtları çıkan 'fortune kurabiyeler'idir. Ve sonunda Türkiye'de de bir akıllı bunu yapmış ve satıyor. En güzel yanı ise istersen kendi kehanetlerini içine yazdırabileceğin kurabiyeler de yaptırtabiliyorsun. İster hediye, ister promosyon, ister keyif... Unutmayın; dönem- durum ne olursa olsun insanların umuda ihtiyacı var...