kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Bankacı F.E., 3 ay önce S.E.’yle evlenmişti. Bankacı F.E., 3 ay önce S.E.’yle evlenmişti.

Bankacı kadın 1 milyon 357 bin dolarla sır oldu

Recep AKTEPE / ANTALYA
14.11.2008
Antalya'da banka yöneticisi kadın, özel müşterisinin 1 milyon 357 bin dolarını zimmetine geçirip, eşiyle kayıplara karıştı..
Özel bir bankanın Antalya il merkezindeki bir şubesinde, Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan 35 yaşındaki F.E. dört gün önce ortadan kayboldu. Antalya polisi banka çalışanı ve eşinin kaybolması üzerine geniş çaplı soruşturma yürütürken, F.E.'nin çalıştığı bankada da inceleme başlatıldı. Müfettişlerin incelemesi sırasında F.E.'nin işlem yapmaya yetkili olduğu hesaplardan birinin içinin boşaltıldığı, hesap sahibinin ABD'de yaşayan Türk müşteri M.T. olduğu belirlendi. 11 Kasım'da M.T.'nin bankaya uğraması üzerine F.E'nin karıştığı iddia edilen 1 milyon 357 bin dolarlık zimmet ortaya çıktı.

ÜÇ PARÇA HALİNDE ÇEKİLMİŞ
F.E.'nin, yanına gelen M.T.'yi gördüğünde rahatsızlandığını söyleyerek şubeden ayrıldığı saptandı. İşlemi devralan diğer banka görevlisi, M.T'nin 1 milyon 357 bin dolar bulunan hesabının boş olduğunu tespit ederek, banka yöneticilerine haber verdi. İncelemede, hesaptaki 1 milyon 357 bin doların zimmete geçirildiği belirlendi. Müfettişler, bu yıl içinde üç parça halinde çekildiği tespit etti. Banka yetkilileri, F.E. hakkında suç duyurusunda bulunurken, savcılık soruşturma başlattı. Polisin ilk tespitlerine göre, F.E.'nin üç ay önce evlendiği, bir beldede plaj işletmeciliği yapan eşi S.E.'nin de 11 Kasım'dan bu yana kayıp olduğu belirlendi.