kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftaya yapılacaklar yapılmayacaklar

* Yeni şöhret olanlara Peker Açıkalın, ders olarak okutulacak. Dersin adı, 'Şöhretle nasıl başa çıkılır ve basına asla söylenmemesi gereken şeyler nelerdir?' olacak.
* Çağan Irmak'ın filmi 'Issız Adam'a bütün kızlar toplanıp gidilecek, tahmin ediyorum, iki gözü iki çeşme çıkılıp aşk hayatımız gözden geçirilecek. Ya sonra? Sonra bir şeycik olmayacak, aynen devam edilecek.
* Ailenin ortanca çocuğu olanlardan arkadaş bulunacak. Bakalım şu ortancalık nasıl bir şeymiş?
* İmam nikahlı karısını babasının nüfusuna kardeşi olarak geçirip, aynı soyadını veren Mustafa Topaloğlu'na bizden de 'yılın cini' ödülü verilecek. Şu aklını başka şeylere kullansa kim bilir Topaloğlu uzaylılara neler edecek?
* Boşanma davasında yine boşanamayan ve mahkemede Deniz Seki'yle ilişkisi için 'Cahillikti' demeyi kendine yakıştıran Hüsnü Şenlendirici'yi anlama çalışmaları devam ettirilmeyecek. Deniz Seki'ye Allah'tan sabır dilenecek.

ANKARA'YA GİDİLECEK...
* Havalardan mıdır nedir şu gitmek bilmeyen uyku haline bir çare aranacak. Bulunamazsa köşenin adı 'Ayşe Uykunun İçinde' olarak değiştirilecek.
* Dövme yaptırılmayacak, yaptırılırsa sevgilinin adı yazdırılmayacak. Sonra adamdan ayrılınca, dövmeyi sildirme, bantlama telaşına düşülmeyecek.
* 19 Kasım Çarşamba Babylon'da Yasemin Mori konserine gidilecek. 20 Kasım Perşembe BKM'de Ata Demirer izlenecek. Tabii bu sefer kontrol kaybedilmeyecek, gülmekten yerlere yatılmayacak. İnsan biraz derli toplu güler canım.
* Bu arada yarın akşam 21.00'de Ankara'da Anadolu Gösteri Merkezi'nde Yalın konserine gidilecek. Biz sabahtan Ankara'dayız. Bekleriz efendim.