kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Britney Spears lise diploması alacak

13.11.2008
Genç yaşta şöhretle tanıştığı için lise eğitimini yarıda bırakan ünlü şarkıcı Britney Spears, lise diploması almaya karar verdi. Spears, okulunu dışarıdan bitirecek..
Kevin Federline'dan boşandıktan sonra uzun süren bir depresyon dönemine giren ünlü şarkıcı Britney Spears, bugünlerde yeniden hayata dönmenin tadını çıkarıyor. Önce rehabilitasyon tedavisi gören, ardından da fazla kilolarını vererek yeni bir albüm çıkarmak için kolları sıvayan ünlü şarkıcı, şimdi de yarıda bıraktığı lise eğitimini tamamlama kararı aldı.

BRITNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Sekiz dersten sınav
11 yaşından itibaren 'Mickey Mouse Club' adlı TV programında boy gösteren ve bu yüzden okulunu hep ihmal eden Spears, 17 yaşındayken müzik piyasasına atılmış ve okuldan ayrılmıştı. Şöhretin büyüsüne kapılıp, eğitimini ihmal ettiği için çok pişman olduğunu belirten Britney Spears, 26 yaşında lise yıllarına geri dönmeye karar verdi. Yaşıtları yüksek lisans, hatta doktora yapan güzel şarkıcının, lise diploması alabilmesi için tam sekiz dersten geçmesi gerekiyor.

Örnek biri olacağım
Dışarıdan bitirme sınavlarına girecek olan seksi yıldız, derslerine çok çalışacağını ve tüm eğitimsiz sanatçılara örnek olacağını söylüyor. Bu konuda annesi Lynne Spears'tan da destek alan ünlü şarkıcı, "Oğullarım Sean Preston ve Jayden James'in de iyi bir eğitim alabilmesi için her türlü fedakarlığı yapacağım" şeklinde konuştu.

İşte photoshop'lu Britney
1 Aralık'ta piyasaya çıkacak olan yeni albümü 'Circus' için yeni tanıtım fotoğrafı çektiren ünlü şarkıcının bu fotoğrafında photoshop kullandığı söyleniyor. Özel efektler sayesinde yüzü inceltilen ve burnu düzeltilen Britney Spears, henüz bu konuda bir yorum yapmadı.