kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Günseli Kato'nun kocası Nao Hiko Kato.

Japonların karısını aldatması normal

06.11.2008
-Baba, çocuk sahibi olmayı, anne gibi ulvi bir duygu olarak yaşamıyor mu sizce?
- G.K:
Mümkün değil. Benim gördüğüm, baba çocuğun sponsorudur aynı zamanda sigortasıdır. Çocukla anne gibi duygusal ilişkiye giremez. Çocuk annenindir.

-Sık sık görüşüyor musun babanla?
-A.K
: 12 sene falan oldu hiç görüşmedik.

-Neden eşinizi terk ettiniz?
-G.K: Psikolojik problemleri vardı. Altı sene sabrettim. Diğer taraftan Japon erkeği zordur. Sizden geyşalık ister, hırpaladığı zaman sesini çıkarmayacak bir kadın!

-Japon erkekleri Türkleri maçolukta sollamış durumda...
-G.K: Kendine dönük yaşayan bir erkek kültürü, ama arkasını kadın topluyor. Bütün kadınlar çok başarılı aile hayatında. Kocasına bakıyor, arkasında duruyor, çocuklara koşuyor, adam sadece para kazanıyor. Parayı eve bırakıyor ama istediği her şeyi yapmakta özgür. Karısını aldatmak da dahil, bu normal karşılanıyor.

- Bunları bilerek mi evlendiniz?
-G.K:
Evet hepsini biliyordum: Yeni kuşak kadınlar dahi Japonya'da hâlâ bakirelik mevzuunda sorun yaşıyor. Eğer öyle bir hadiseleri varsa kadınlar muhakkak kızlık zarlarını diktiriyor Japonya'da.

-Kaç yıl evli kaldınız?
-G.K:
12 seneyi böyle yaşadım. Çocuğuyla iletişime giremedi. Çalışmayı bıraktı. Beni ezdikçe duygusal açıdan, daha çok ürettim. Aycan'ın okul yaşına kadar... Ve bir yaz tatilinde iki bavulla İstanbul'a geldik.

-Arkanızdan geldi mi?
-G.K:
Evet. 'Babam ünlü biri. Bu skandal olur Japonya'da. Senin geri dönmen lazım,' dedi bana. Hani 'Seni seviyorum,' lafı yok, ben sizsiz ne yapacağım lafı yok. Boşanma davamız Japonya'da iki sene sürdü. Anlaşmalı boşanmaya gittiler, skandal olmasın diye.