kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Kızımın bana nefretle baktığını hissederdim

31.10.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Kızımın bana nefretle baktığını hissederdim
- Kızınız durumu nasıl yaşadı?
- Z.D:
Ceyda çok küçüktü, başta hiç alışamadı. Bana kızdı. Bana nefretle baktığını hissederdim. Dört yaşına geliyordu. Annem onunla çok ilgilendi, annenin yerini anneanne aldı. İnanır mısınız, Ceyda altı sene önce bir gün bana geldi "Hep yanlış yapmışım, ben anneannemi annemin yerine koymuşum, seni arkadaş gibi görüp kıskanmışım.
Senin durumun neden böyle oldu, güzel bir kadınken ne oldu böyle diye seni suçlamışım," dedi. Ben de beni anlayamadığını sanıyordum.

YAPAMAYACAĞIM HİÇBİR ŞEY YOK
- Hâlâ çok güzelsiniz...
- Z.D:
Nazara pek inanmazdım ama nedense Kemalpaşa'da çocukları çok sevdiğim için herhalde, bir başkaydı benim durumum. "Böyle güzel mavi gözleri var," diye arkamdan konuşurlardı.

- Kazadan sonra hayatınız nasıl şekillendi?
- Z.D:
Her şeyi göze almıştım. Bana ayrılma teklifi yapıldı. Orada eşim devreye girdi, "Ben mutluyum, ayrılmıyorum," deyince kapandı konu.
Hayatımı sürdürmeyi öğrendim. Giyinmeyi, yemek yapmayı, her şeyi... Hepsini zaten yapmak durumundayım.
Mesela geçenlerde dijital bir video aldım. Karışık olduğunu, kullanamayacağımı söyledi satıcı. Dedim ki, "Ben bunu yapacağım!" O kadar harika kullanıyorum ki, kendime şaşırıyorum. Şu anda yapamayacağım hiçbir şey yok.
Ancak tek başıma yürüyemiyorum.

- Başka bir erkek olsa eşini çoktan terk etmişti...
- İ.D:
Arkadaşlarım, "Ver parasını annesinin yanına gitsin," derlerdi. Annem, "Nasıl çekeceksin, onun durumu düzelmeyecek, kendine yeni bir düzen kursan," derdi.

- Sonra mı kaçtınız İstanbul'a?
- İ.D:
Kızımın okulu var.
Zümrüt'ün hayata adapte olması lazım. Kayınvalidem, ben, Ceyda kötü günler yaşadık. Hâlâ bunları Ceyda'yla konuşmuş değilim.
Onunla konuşup onu üzmek, içimden gelmedi.

- Ceyda'nın neyi bilmesini isterdiniz babası olarak?
- İ.D:
Yani şunu söylemek isterdim: "Yavrum bu hayatı yaşıyorsun, bir gün senin sevdiğinle, istemediğin bir olayla karşılaştığında sen nasıl bir davranış içine girerdin, bir evladın olsa ne yapardın?" Onun şu anda yaşamadığı ama yaşayabileceği olaylar annesinin başına geldi.
Haberin fotoğrafları