kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kuaförden krize çözüm: Uygun fiyata balyaj yapılır

Tülin KERMEN
06.11.2008
Şu sıralar hayatım, aklım fikrim ve ruhum karmakarışık. Eee sonuçta siz de bu karışıklıktan nasibinizi alıyorsunuz. İşte karışık haberler...

* Türkiye'den kriz çözümleri...
Ünlü kuaför zinciri Ali Gür, salonlarında kriz stratejisi uyguluyor. Son derece akıllı bulduğum bu çözümü size de anlatmak istiyorum. Gür, uyguladığı iki yeni röflede Tanrıça Zeugma ve güzellik tanrıçası Afrodit'den esinlenmiş. Sonuçta kim istemez ki tanrıçaya benzemeyi! En pahallı uygulama da röfledir. İşte Ali Gür salonlarında hem istediğin röfleyi yaptırıyorsun, hem de tanrıça gibi güzel oluyorsun. Uygun fiyatlarla yapılan bu iki röflenin uygulaması başlamıştır, haberiniz olsun.

* Tiffany'den miras koleksiyon...
Geçen hafta birkaç yerde okuduğum, 'Tiffany krize göre koleksiyon yapıyor' haberi aklıma kazınmış, aradım Tiffany'yi 'Nasıl bir koleksiyon bu?' diye ve gerçekleri öğrendim. Meğer Amerika'da 1929 yılındaki büyük kriz sırasında, mücevher severler, pırlantaların ulaşılamaz fiyatları nedeni ile, değerli renkli taşlar ile tasarlanmış ve yanlarına küçük pırlantalar serpiştirilmiş mücevherleri tercih etmeye başlamış. Tiffany&Co. da buna uygun olarak 'Legacy Collection'ı (Miras Koleksiyonu) hazırlamış. Bu koleksiyon dünyayı geziyormuş ve şu sıralar da ülkemizdeymiş. Bence süper şıklar, ister gez ister al!

HASTANE YOLUNDA...
* Şahika gibi 'şaşırdım'!
Son günlerin en güzel sergisi için Amerikan Hastanesi'ne gittim. Olay başından zevkli başladı. Yolda gördüklerime "Hastaneye gidiyorum" dediğimde, hepsi "Ne oldu, iyi misin?" diye sordu. Ben de "Yok, fotoğraf sergisine gidiyorum ayol" diye cevap verdim. He he he çok keyifliydi! Ardından 'Operation Room' adı verilen salonda Sandra Mann'in 'Daylife' isimli sergisini gezdim. Süperdi valla, heyecanlandım. Hayatta ilk defa hastaneye isteyerek gitmek için bir neden bu sergi, şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel, Mann ayrıntılarda kaybolmayan bir hayatı sergiliyor.