kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

'Bugüne dek aşk için çok ağladım

06.11.2008
Şarkıcılıktan sonra oyunculuğa da iyice ısınan ve yakışıklılığıyla genç kızların kalbinde taht kuran Keremcem, hayatının bilinmeyen yönlerini Seventeen dergisine anlattı. Arkadaşlarının 'Kero' ya da 'Kerocan' diye seslendikleri şarkıcı; aşka, korkularına ve tutkularına dair açıklamalar yaptı. İşte Keremcem'den kendine dair yorumlar:

KEREMCEM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖNCE GÖZLERİNE BAKARIM!
* Küçükken önce doktor, sonra avukat, sonra da mimar olmak istedim. Sonunda şarkıcı oldum. Şu anda yaptığım iş tamamdır. Şarkı söylemek, oyunculuk yapmak, gösteri dünyasında olmak çok hoş! Artık hayattaki amacım; sıradaki albümlerim!

*
Her kadının dikkat çekici noktası başkadır. Birinin kaşı, birinin gözü, diğerinin elleridir. Ama ben önce, gözlere bakarım.

* Bugüne kadar tam üç kez aşık oldum ve aşk için çok ağladım. Tek bir aşkın ardından da çok ağladım, çok aşkın ardından da çok ağladım. Şu anda bir şansım olsaydı; en çok görmek istediğim kişi ikinci aşık olduğum kadın olurdu. Onu düşünüyorum son zamanlarda. Geçmişe geri dönüp bir insanla tekrar konuşma şansım olsaydı, onunla ve rahmetli dedemle konuşurdum.

KORKMAKTAN KORKUYORUM!
* Hayatta en çok korkunun kendisinden yani korkmaktan korkuyorum. Bir de birine istemeden kötülük yapmaktan. En büyük zayıflığım ise gururum. Sevdiğim insanlar beni çok kolay kırabilir. En çok sinirlendiğim şey ise; değer verdiğim herhangi bir şeyi, değer verdiğim kişiye anlattığımda değersiz bir şeymiş gibi davranılması. Konu ne olursa olsun!

* Üç-dört aylık Fenerbahçeli'yim. Aykut Gürel ve ekibi FB'li oldukları için ben de arada bir maç izliyorum. Baktım ki takım tutarsam daha keyifli olacak, FB'li oldum.