kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Kutsi şarkılarının pek çoğunu eşi ile yaşadığı ilişkiden etkilenerek yazdığını itiraf etti.

Çoğu şarkımı eşime yazmıştım

31.10.2008
Ağustos ayı sonunda sekiz yıllık sevgilisi Sinem Bayraktutar ile evlenen Kutsi, böylece şöhretin kuralını da yıkmış oldu: İyi ve kötü günümde yanımdaydı vefasızlık etmedim!..
'Doktorlar' dizisinde Dr. Levent karakterini başarıyla canlandıran Kutsi dördüncü ve son albümü 'Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim'i çıkardıktan kısa süre sonra sekiz yıllık sevgilisi Sinem Bayraktutar ile evlendi. Kutsi göz önünde yaşamadığı için pek bilinmeyen ilişkisinde evlilik kararı alırken bir an bile tereddüt etmemiş...

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Son yıllarda sizin için 'romantik şarkıların prensi' imajı oluştu. Böyle bir imajınız varken evlenmek, hayranlarınızı kaybedersiniz anlamında sizi hiç korkutmadı mı?
Hayır, korkutmadı. Aksine hayranlarım çok mutlu oldu ve beni sevenlerin sayısı arttı. Doğru olanı yaptığımı düşündüler. İnternet sitemin üyeleri de, "Üzülmedik değil ama yine de tebrik ederiz" dediler. Böylece onlarla daha da yaklaştık. Aile güzel bir kurumdur. Sorumluluk almak hoşuma gidiyor. Sorumluluk bilinci altında daha da sıkı şarkı yapmaya çalışırım. Yaşadıklarımız işimize de yansıyor.

* İşin içine şöhret girince evli olanlar bile boşanıyor. Ama siz ünlü olmadan önce beraber olduğunuz kız arkadaşınızla evleniyorsunuz...
Sinem iyi ve kötü günümde hep yanımda oldu. Ona vefasızlık etmedim, 'ben artık oldum' deyip çekip gitmedim. Bu genellemeye uymadığım doğru ama ben böyle bir hayat seçmek istedim. Yine aynı işleri yapacağım, benim için bir şey değişmedi.

* Peki nasıl gidiyor evliliğiniz?
Daha ikinci ayımız yeni bitti. Şu aralar yoğun bir tempoda olduğum için evliliğin farkına varamadım bile. Karşı tarafın da buna hemen alışması çok kolay bir şey değil.

SLOGAN ŞARKI EKSİKMİŞ
* İlk albümünüz 2000 yılında çıktı ama şöhreti 2005 yılında yakaladınız. Sizce o dönemler eksik olan neymiş?
Şarkılarda slogan eksikmiş! Güzel şarkıyla hit şarkı arasında fark var. 'Sana Ne'ye baktığınızda melodi olarak basit ancak bir o kadar da zor bir şarkı. Müzikal yapısı ve kafiyeleri kuvvetli olan hızlı bir şarkıdır. Ondan sonra herkes şarkımı söylemeye başladı. Dört tane albümüm var, konser verdiğim zaman 20-25 tane kendi şarkımı okuyorum. Bu bir şarkıcı için çok önemlidir. Ticari amaç gütmüyorum. Söylenip bitsin şarkılar yapmıyorum. Biraz daha klasik şarkılar yapmaya çalışıyorum. 'İlan-ı Aşk', 'Doğum Günü', 'Aşkın Gururu' bunlar yıllar sonra da dinlenir.

EŞİMLE TARTIŞMIŞTIK
* Şarkı yaparken bunlara mı dikkat ediyorsunuz?
Konu bir anda aklıma geliyor ve yapıyorum. Aşk acısının farklı tarifleri var. 10 parçamdan dokuzu ayrılıkla ilgilidir. Bütün şarkılarımda sevgiliye sitem var.

* Şu anki eşinize yazılmış şarkılarınız var mı?
Genelde birçok şarkım ona yazılmıştır. Mesela bir doğum gününde tartışmıştık, 'Doğum günü' şarkısı çıktı ortaya...
Haberin fotoğrafları