kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Kutsi 'Doktorlar' dizisinde Merve Sevi ile oynuyor.

Oyunculuk yeteneğimi bu dizi ile fark ettim

31.10.2008
* 'Doktorlar' dizisinde bir doktoru canlandırıyorsunuz. Oyunculuk, müziği olumsuz anlamda etkiliyor mu?
Son albümde 3-4 bestem var. Önceki albüme göre bir düşüş söz konusu ama bu diziden etkilendiğim anlamına gelmiyor. Rıfat Güneş diye bir arkadaşım benim için çok güzel şarkılar yaptı, bu kez onları albüme aldım.

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Oyuncu olarak da başarılı oldunuz. Bu başarıya inanıyor muydunuz?
Yapımcılar bana inanmış ve ben de onların başını öne eğdirmemek için elimden gelen bütün çalışmayı yaptım. Daha önce bu işin eğitimini almadım. Birçok popçu arkadaşıma giden senaryolar bana da geldi. 'Doktorlar' deyince daha adını duyar duymaz güzel bir proje olacak diye düşündüm. Deneme çekimi yapıldıktan sonra oyunculuk yeteneğimi fark ettik ve devam ediyorum.

KOÇ İLE ÇALIŞTIM
* Oyunculuğunuzu yönlendiren biri oldu mu?
Turgay Tanülkü oyuncu koçluğumu yaptı. Bana birkaç hafta sıkı bir eğitim verdi. Dizi içerisindeki rol arkadaşlarımın yaklaşımıyla da ilgisi var. Levent karakteriyle bağdaşan yönlerim vardı. Hem otoriter hem de işinde taviz vermeyen biri... Biraz da kendim olmaya çalıştım. Birkaç bölümden sonra daha rahat oynamaya başladım. Onların hepsine soruyordum; hatam varsa söyleyin, diyordum. Birçok şey zamanla yerine oturuyor. Oyunculuk konusunda bir güven geldi.

GERÇEKLER İŞLENİYOR
* Televizyonda başka yeni projeler de olacak mı?
Daha önce bir müzik programı yaptım. Nostalji günleri yapıyor, istek parçaları çalıyordum. O da çok keyifliydi. Şimdilik dizi güzel gidiyor. 'Doktorlar'ın üçüncü sezonuna girdik. Doktorların kendi aralarındaki ilişkileri birbirlerine olan bağlılıkları, hasta yakınlarıyla olan diyalogları gözler önüne seriliyor. Gerçekleri işliyoruz. Her hafta farklı bir hastalığı ekrana getiriyor, izleyiciyi de bilgilendiriyoruz.

* Teknik hata yapmamak için doktorlardan danışmanlık alıyor musunuz?
Senaristler yazıyorlar ve tıbbi konuları cerrahlara danışıyorlar. Bir sürü zorluğu var. Ameliyatlara girdiğimiz zaman bile ilk zamanlarda doktorlar yanımıza geliyorlar, bize neyi nasıl kullanacağımızı öğretiyorlardı. Bütün cihazların sırası var. Bu dizide doktorların ne kadar kutsal bir meslek yaptığını da görüyorsunuz.