kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Önü açık, Nicole Miller. Bağcıklı, Diane von Furstenberg.

Bileğinin hakkıyla yılın trendi oldu!

31.10.2008
Bu yıl kadınların gözdesi, bilekte biten ayakkabılar... Özellikle renkli opak çoraplarla çok şık duran bu ayakkabılar, genellikle mini eteklerle kombinleniyor ..
Bu sonbaharın öne çıkan birkaç trendi varsa, bunlardan biri de bilekte biten ayakkabı/botlar hiç şüphesiz... Bir ayakkabı mağazasının vitrinine bakınca, bu ayakkabı/botların en azından birkaç modelini görebiliyorsunuz. Hem de renk renk, çeşit çeşit... 80'li yıllarda da oldukça moda olan bu modeller, özellikle bu sonbaharın bir diğer modası renkli opak çoraplarla bir bütün oluşturuyor. Yani bilekte biten ayakkabı/botunuzu bir etek veya elbiseyle giyecek olursanız, mutlaka renkli bir opak çorapla kombinleyin.

*BU YILIN TREND OLAN AYAKKABILARI...

ÇORAP RENGİNDE CESUR OLUN
Renkleri seçerken de cesur olmayı unutmayın. Fuşya, yeşil veya mavi gibi renklerdeki opak çoraplarınızla birlikte giyeceğiniz ayakkabı/botlarınız, sizi tam bir trend canavarına dönüştürecektir. Ama "Ben o kadar da cesur değilim" diyorsanız, siyah renk bir opak çorap da tercih edebilirsiniz. Son moda ayakkabınızı bir pantolonla giymek istiyorsanız ve vücudunuza güveniyorsanız, özellikle de bacaklarınızın yeterince uzun olduğundan eminseniz; mutlaka skinny jean tercih edin. Bu model ayakkabıların bir handikapı var; o da vücut hatlarınız orantısızsa, baldırlarınızı olduğundan daha çıkık göstermesi. O nedenle, eğer fazla basenli biriyseniz bilekte biten ayakkabı modellerinden uzak durmanızda fayda var.
Haberin fotoğrafları