kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fareyi vurmak isterken komşu kızını öldürdü

Sırrıberk ARSLAN - SABAH
29.10.2008
Av tüfeğiyle fareye ateş eden adam, karşı balkondaki komşunun kızını vurdu. Dokuz yaşındaki Hatice öldü, Ali Kaya tutuklandı..
Kahramanmaraş'ta fare vurmak için av tüfeğiyle peş peşe ateş açan Ali Kaya (56), küçük komşu kızının ölümüne neden oldu. Önceki gün Karacaoğlan mahallesinde meydana gelen olayda, emekli işçi Ali Kaya evinin bahçesinde gördüğü iri fareyi vurmak için ruhsatsız tek kırma av tüfeğini alarak bahçeye çıktı. Kaya, tüfekle bahçede gördüğü fareye peş peşe ateş açtı. Bu sırada kaçan fare bahçedeki barakanın üzerine çıktı. Kaya'nın ateş ettiği barakanın arkasında, birinci kattaki evin balkonunda ders çalışan 9 yaşındaki Hatice Alıç ağır yaralandı.

BAŞINA VE KALBİNE İSABET ETTİ
Şehit Yusuf Çavuş İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencisi olan Hatice, hemen annesi tarafından özel bir otomobille Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına ve kalbine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan küçük kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızının ölüm haberini hastane koridorunda alan anne Züheyla Alıç, gözyaşlarına boğuldu. Olaydan sonra suç aleti tüfekle birlikte yakalanan Ali Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaya, adliyeye getirilişi sırasında "Vah yavrum vah. İçim yanıyor. Kazayla oldu. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm ama bu üzgünlük küçük kızı geri getirmez" dedi. 4 çocuklarının en büyüğü olan kızlarını kaybetmenin acısını yaşayan aile, küçük Hatice'yi merkeze bağlı Döngele beldesinde toprağa verdi.
Haberin fotoğrafları