kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Köşk'te eşli resepsiyon

ANKA
Giriş Saati : 29.10.2008 22:43
Yeni Haber
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Çankaya Köşkü'nde iki bölüm halinde verdiği resepsiyonun ikinci bölümüne davetliler eşli olarak çağrıldı.

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, davetlileri Köşk'ün Büyük Resepsiyon Salonu'nun girişinde karşıladı.

Gül'ün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çankaya Köşkü'nde verdiği eşli resepsiyona TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan'ın yanı sıra Devlet Bakanları Cemil Çiçek, Beşir Atalay, Mehmet Aydın, Ali Babacan, Nimet Çubukçu da eşleriyle birlikte geldi. Resepsiyona iş adamları, sporcular, sanatçılar, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve çok az sayıda siyasi katıldı.

Resepsiyona SABAH Gazetesi sahibi Ahmet Çalık ile Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan, Ankara Temsilci Vekili Okan Müderrisoğlu, yazarlar Nazlı Ilıcak, Salih Memecan da katıldı.

Eşli davet edilen konukları Gül ve eşi Hayrünnisa Gül karşıladı.

BAY VE BAYAN GÜL'ÜN İLGİ ODAĞI OLAN DAVETLİLER

Smokin giymesi beklenen Abdullah Gül, geleneğini devam ettirdi ve takım elbise giymeyi tercih ederken, kravat yerine ise papyon takmayı tercih etti.

Resepsiyona katılan ve yaşları 10-12 olan davetliler arasında satrançta Dünya üçüncüsü olan Batuhan Daştan ile yine satrançta Avrupa şampiyonu Emircan Ali Baran Abdullah Gül ve Hayrünisa Gül'ün en çok ilgi gösterdiği konuklar arasında yer aldı. Abdullah Gül ile Hayrünisa Gül ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren satranç şampiyonlarını basına Cumhurbaşkanı Gül tanıttı.

ZÜMRÜT KOLYE

Lacivert ceket ve uzun etek giyen, Hayrünnisa Gül'ün, zümrüt kolyesi dikkat çekti. Davetliler Bayan Gül'ün kilo verdiğini söylerken, Bayan Gül ise Ali Babacan'ın eşi Zeynep Babacan'la kısa bir süre sohbet etti ve kilo verdiğini söyledi.