kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

25.10.2008
Midesinden kokain dolu 75 fişek çıktı
İstanbul'da bir ayda gerçekleştirilen 185 operasyonda iç piyasaya sürülmek istenen 778 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Bunların bir bölümü Atatürk Havalimanı'nda yakalanan Bolivya uyruklu kuryede çıktı. Kuryenin röntgeni çekilince midesinde toplam 2 kilo 800 gram kokainin gizlendiği 75 fişek tespit edildi. Zehir tacirlerinin zula yöntemleri şaşırttı.
ÖNDER ŞUŞOĞLU

Asteğmen astsubayı Kalaşnikof'la taradı
Kayseri'de Askerlik Şubesi Başkanı asteğmen, tartıştığı astsubayı Kalaşnikof otomatik tüfekle öldürdü. Olayın ardından kaçan zanlı asteğmenin yakalanmasına çalışılıyor. Sarız ilçesinde Askerlik Şubesi Başkanı olarak görev yapan asteğmen Ş.G., henüz bilinmeyen bir nedenle dün sabah saatlerinde astsubay çavuş M.F. ile tartıştı. Zanlı asteğmen Ş.G., daha sonra Kalaşnikof otomatik tüfekle astsubay M.F.'ye 5 el ateş etti. M.F. olay yerinde hayatını kaybetti.Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, Kayseri Jandarma Alay Komutanlığı'nın olay yeri inceleme ekibinin Sarız ilçesine gönderildiğini bildirdi. Olaydan sonra kaçan ve üzerinde siyah takım elbise bulunduğu bildirilen zanlının yakalanması için polis ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı.

Ergenekon'da basın yoluyla tebligat
Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi yarın yapılacak duruşma için tutuksuz sanıklara basın yoluyla tebligat yaptı. Sürenin kısa olması nedeniyle tebligat Ceza Muhakemesi Kanunu gereğince ulusal yayın yapan gazete, televizyon ve haber ajansları yoluyla iletildi. 23 Ekim tarihli duruşmada tutuksuz sanıkların da yarın yapılacak oturuma katılması kararlaştırılmıştı. İlhan Selçuk, Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, gazeteci Güler Kömürcü, sağlık nedeniyle tahliye edilen Ferit İlsever ve Ayşe Asuman Özdemir'in de aralarında bulunduğu 40 tutuksuz sanık duruşmaya davet edildi. Yarın yapılacak üçüncü oturumda tutuksuz sanıkların kimlik tespitleri gerçekleştirilecek.
Veli SARIBOĞA