kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sorun Peker Abi'de değilmiş!

24.10.2008
'Destere' adlı filmde Peker Açıkalın ile başrolü paylaşan Önder Açıkbaş, agresif olarak tanınan rol arkadaşına övgüler yağdırdı: Peker Abi'ye ayıp olmuş!..
'Oyun üüyle oynanmaz, büüyle oynanır' sloganıyla 20 Kasım'da gösterime girecek olan 'Destere' filminin başrol oyuncularından Önder Açıkbaş, rol arkadaşı Peker Açıkalın'a övgüler yağdırdı. Çekimler başlamadan önce Peker Açıkalın hakkında bazı önyargılara sahip olduğunu itiraf eden Önder Açıkbaş, "Sektörde, Peker Abi hakkında ne yazık ki öyle bir imaj oluşmuş ki, beni de yanılttılar" diye konuştu.

'BİTTİĞİM AN' DEDİM
Açıkbaş sözlerine şöyle devam etti: "Peker Abi'yi hep, sette huzursuzluk çıkaran, kaprisli, burnu havalarda, 'küçük dağları ben yarattım' havalarında dolaşan biri olarak algılıyordum. Daha önce yaptığım televizyon programına konuk olmuştu ama iyi tanıdığım biri değildi. Açıkçası, çekimlerin ilk gününde 'Bittiğim an, bu andır. Ben bu adamla bu koca filmi nasıl bitiririm?' dedim ama yanıldım. Hiç de öyle biri değilmiş!"

YANIMDAYDI
Açıkbaş çekimler sırasında başına iki çok kötü olayın geldiğini ve bu süreç içinde de en büyük destekçisinin yine ünlü oyuncu Peker Açıkalın olduğunu söyledi: "Hem iş hem özel hayatımda çok zor günler geçirdim. Peker Abi her ikisinde de hep yanımda oldu. Ben ne yapsam onun hakkını ödeyemem. Böyle adama da ancak aşık olunur! Ben de aşık oldum. Ben böyle bir adamın hiç kimseyle bir sorununun olacağını düşünmüyorum. Peker Abi'nin daha önceki filmlerinin setlerinde yaşanan o sorunların, diğer oyunculardan kaynaklandığı kanaatine vardım."
Haberin fotoğrafları