kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ankara'da motorlu tecavüzcü dehşeti

ENİS YILDIRIM / ANKARA
25.10.2008
Takip ettiği çocuklara adres soran, sonra da su isteme bahanesiyle kapıyı açtıran sapık, çocukların el ve ayaklarını koli bandı ile bağlıyor..
Ankara son günlerde siyah motosiklet kullanan ve siyah elbiseler giyen bir sapık kabusu yaşıyor. Haziran ve ekim aylarında yaşları 12 ile 15 arasında değişen 7 kız çocuğu, sapığın saldırısına uğradı. 7 ayrı semtte gündüz saatlerinde meydana gelen olaylarda bir kız çocuğuna tecavüz edildi, iki kız çocuğu fiili livataya uğradı. 4 küçük kız öğrenciye ise tecavüz ve fili livata girişiminde bulunuldu. İlköğretim okulunda okuyan kız çocuklarına tecavüze kalkışan meçhul sapığın, evde bulduğu para, ziynet eşyası ve elektronik cihazları da gasp ettiği ortaya çıktı.

BİR DOKTORUN KIZI
Küçük mağdurlar arasında Ankara'da bir hastanede görev yapan ünlü bir cerrahın kızı da bulunuyor. Ankara polisi, anne ve babaların yaşadığı kabusu sona erdirmek için sapığı yakalamaya çalışıyor. Polis her yerde siyah motosiklet kullanan, siyah deri mont giyen, uzun boylu ve geniş omuzlu sapığı arıyor. Ebeveynlere büyük korku yaşatan sapığın yakalanması için Asayiş Şubesi bünyesinde özel ekipler kuruldu. Ankara'da sapık paniği yaşanmasına yol açan ilk olay haziran ayında meydana geldi. 12 yaşında bir kız çocuğu saat 16.00 sıralarında okul çıkışı evine döndü. 1.90 boylarında, geniş omuzlu ve başında siyah kask bulunan meçhul bir adam apartman girişine kadar takip ettiği kıza, "Mehmet Özgüven'i tanıyor musun?" diye sordu. Kız çocuğu tanımadığını söyleyince, "Bana bir bardak su verir misin?" dedi. Küçük kız su vermek için mutfağa girdiği sırada meçhul sapık eve dalarak küçük kızın el ve ayaklarını koli bandı ile bağladı. Yatak odasına götürdüğü çocuğa tecavüz etti, bağırıp yardım çağırmaması için de kızın ağzını yine koli bandı ile kapattı. Sonra motosikleti ile kaçtı.

24 GÜNDE 6 OLAY YAŞANDI
Polis sapığı ararken, bu ay içinde Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle'nin 6 ayrı semtinde 6 ayrı tecavüz girişimi olayı yaşandı. Tecavüz ettiği küçük kızlardan evdeki paraları kendisine vermelerini isteyen sapığın, "yüzünün görülmemesi" ve "teşhis edilememesi" için kaskını başından hiç çıkarmadığı ortaya çıktı. Polis, saldırganın dokunduğu eşyalardan parmak izi aldı. Kız çocukların iç çamaşırları ve giysilerine bulaşan sperm örnekleri de kriminal polis laboratuvarına gönderildi ve sonuçlar süphelilerle karşılaştırılacak. İstanbul'da da bu yıl içinde 5 küçük kız motosikletli bir sapığın mağduru oldu. Ankara'da seri tecavüz ve tecavüz girişimlerinde bulunan meçhul sapığın, İstanbul'da yaşanan "faili meçhul" 5 olayın da zanlısı olabileceği üzerinde duruluyor.