kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Müjde Ar'ın yeni yüzüne doktorlar tam not verdi!

DİDEM SEYMEN
24.10.2008
Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu: Zaten çok güzel bir insandı
Ameliyatın sonuçları çok başarılı. Yüz gerginleştirilmiş, dolgunlaştırılmış. Müjde Ar zaten güzel bir insandı. Güzel biri bu ameliyattan sonra hem güzelleşir hem gençleşir. Güzel olmayan ise sadece gençleşir. Ben daha iyisini yapabilirdim diyemem. Mimikler yok olmuş ancak her şey birarada olmaz. 10 puan!

*MÜJDE AR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Mimikleri korunabilirdi Op. Dr. Osman Şenel:
Bu ameliyatlarda en büyük sorun çenenin keskinliğini oluşturan bölge ve boyundaki sarkmadır. Müjde Ar'ın yorgun ve yaşlı bir ifadesi vardı. Boyun ve yüz çok güzel toparlanmış ama mimikler biraz daha korunmalıydı. Ruhundaki enerji dışa yansımış. 9 puan veriyorum.

Op. Dr. Muzaffer Çelik: Göz torbaları daha iyi olabilirdi
Bence başarılı bir operasyon olmuş. Göz torbaları daha iyi yapılabilirdi ama yine de yiğidi öldür, hakkını yeme! Dünyada bu işi kaliteli yapan çok az kişi var. Bu işler öyle kolay değil. Yüz kısmını başarılı yapan cerrahın başka yapamayacağı hiçbir ameliyat olamaz. Yüz, özellikli bir ameliyattır. 9 puan veriyorum. 9 Puan

Doç. Dr. İbrahim Aşkar: Bence çok başarılı bir operasyon
Bu ameliyatın tam sonuçlarını görmemiz için aslında 6 ay ile bir yıl arasında bir zaman geçmesi lazım. Müjde Ar'ın yüzü son derece güzel. Ameliyat gayet başarılı olmuş, çok doğal duruyor. Müjde Hanım en az altı ay mimiklerini kullanmamalı. Ben bu operasyona 10 üzerinden 8 puan veriyorum.

Doç. Dr. Nazım Çerkeş: Çene bölgesi sarkık kalmış
Ufak tefek eksiklikleri olsa da oldukça başarılı bir ameliyat. Benim gördüğüm kadarıyla çene altında hafif sarkıklık var. Onun dışında ameliyat doğal yapılmış. Mimikler kaybolmamış, deriye dayandırılmamış. Gayet başarılı buldum. Ben bu ameliyata 8 puan veriyorum

Göz küçülmüş alın genişlemiş
Perişan bir yüze ne yapılırsa güzel görünecektir. Ufak tefek hatalar var tabii. Biraz gözleri küçülmüş. Müjde Ar'ın alnı zaten genişti, germe işleminden sonra iyice genişlemiş. Saçlarıyla kapatmaya çalışıyor. İnşallah altı ay sonra defolar ortaya çıkmaz. 6 puan veriyorum.
Haberin fotoğrafları