kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ünlü komedyen kasımdan itibaren "Gazino" adlı yeni gösterisini sergileyecek.

Yeni senaryoyu doktorla yazıyor

İlker GEZİCİ MAGAZİN
25.10.2008
'Osmanlı Cumhuriyeti' adlı son filmi yakında gösterime girecek olan Demirer: "Artık kendi filmimi yapmak istiyorum. Doktor arkadaşımla senaryo yazıyoruz. Çekimler yazın başlayacak"..
Beğeniyle izlenen ve atv ekranında yayınlanan "Avrupa Yakası" ndaki Volkan karakteriyle sevilen Ata Demirer, 21 Kasım'da "Osmanlı Cumhuriyeti" adlı sinema filmiyle beyazperdeye konuk olacak. Bu filmden beklentisinin çok olduğunu söyleyen Demirer, "Tamamını izledim ve çok beğendim. Vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Ünlü komedyen, yaz başında ise senaryosunu kendi yazdığı filmin çekimlerine başlayacağını kaydetti. Demirer, "Senaryo yazıyorum. Doktor arkadaşımla bu filmi yapacağım. İlginç olacak" derken, 4.5 milyon izleyiciye ulaşan "Recep İvedik" gibi ticari bir film yapabileceğini de belirti. "Avrupa Yakası"nın her bölümünde giydiği ilginç tişörtlerle de dikkat çeken Demirer, 600'e yakın tişörtünün olduğunu söyledi.

'VURAL ÇELİK HATA ETTİ'
Önceki gün bir TV programında konuşan sanatçı, diziden ayrıldıktan sonra "Avrupa Yakası"nın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel hakkında açıklamalar yapan Vural Çelik'i de eleştirdi. Demirer, "Çelik'i o diziye ben getirdim. 'Seni şöyle gördüm, böyle gördüm' gibi enteresan cümleleri vardı. Gülse de beğenince diziye dahil edildi. Sonra 'rolüm az' diye ayrıldı. Rol az diye bir şey olmaz. Alıngan davrandı" dedi.