kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

17.10.2008
105 yıllık otomobil kulübü Türkiye'de
Avrupa'nın en büyük otomobil kulübü olan ve sürücüler için acil ilk yardım ve çekici hizmeti sağlayan ADAC, Türkiye'de ADAC Servis AŞ'yi kurdu. Yaklaşık 16.3 milyon üyesi bulunan ve 105 yıldan beri faaliyet gösteren Genel Alman Otomobil Kulübü ADAC, Türkiye genelinde 1800 anlaşmalı şirketle birlikte faaliyet gösterecek. 444 23 22 no'lu ilk yardım hattıyla, tüm Türkiye'den ADAC'a ulaşmak mümkün olabilecek. ADAC e.V. Yönetim Kurulu Başkanı Volker Knapp, Türkiye'nin ADAC için yıllardan beri büyük bir önem taşıdığını belirterek, sarı araçları ve kıyafetleri ile "sarı melekler" olarak tanındıklarını söyledi.

Ardenia Park Evleri krizden etkilenmedi

Kaliforniya tarzı mimariyle inşa edilen Ardenia Park projesindeki. 6+2 odalı 530 metrekare büyüklüğündeki özel bahçeli villaların fiyatları 1 milyon 500 bin ile 1 milyon 650 bin YTL'den satılıyor. 15 villa ve 8 dubleks daireden oluşan Ardenia Park, Beşiktaş'ın çalışmalarını yaptığı Nevzat Demir tesislerine de yakın. Ardenia Park'ın Genel Koordinatörü Ülger Demircioğlu "İnşaat sektörü hızını kaybetmesine rağmen markalı konutlarda fazla sorun yaşanmıyor" diye konuştu.

Erkunt, 5 bininci traktörünü üretti

Traktör üretimine 2004'te başlayan Erkunt Traktör, 5 bininci traktörünü üretti. Yerli tasarım olan traktörün üretim bandından inme töreninde konuşan Genel Müdür Zeynep Erkunt Armağan, "Çıktığımız yolda, çiftçilerimizden gördüğümüz takdir ve başarılar bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi. Traktörü satın alan İpsalalı çiftçi Ünver Bulut, anahtarını Armağan'dan teslim aldı. Üretime iki modelle başlayan şirket şu anda 24 model üretiyor.

1.700 konutluk Armada City'nin temeli atıldı

Mimart Yapı tarafından Çorlu'da projelendirilen Armada City'nin temeli atıldı. 1.702 daireden oluşan proje 106 bin metrekare alan üzerinde, zemin+11 katlı 37 bloktan oluşacak. Projenin satışına başlanan birinci etabında 982 konut var. İkinci etabında ise 720 konut yer alıyor. Armada City'de 24 bin metrekarelik alan üzerine projelendirme süreci devam eden; alışveriş merkezi, otel ve hastane kompleksi yer alacak.

Worldcard sahiplerine 'Valet parking' hizmeti
Türkiye'nin kredi kartı sektörünün önde gelen oyuncularından biri olan Yapı Kredi Worldcard, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yurtiçi ve yurtdışı uçuş yapan Worldcard sahiplerine, World Valet Parking hizmeti sunuyor. Şirketin verdiği bu hizmet kapsamında, otopark ücretinde yüzde 50 indirim avantajının yanında, hizmetten faydalanan araçlar otoparkta kaldığı süre boyunca hasarlara karşı da otomatik olarak sigortalanıyor.