kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dünya krizle sarsılıyor, Kemer 11 milyon YTL'lik talihliyi arıyor

Hanım TÜRK KEMER/SABAH
17.10.2008
Süper Loto'nun süper ikramiyesi 11.2 milyon YTL Antalya'nın Kemer ilçesine çıktı. Günde 4 bin 300 YTL faiz getirisi olan rakam için ilçe seferber oldu..
Dünyanın ekonomik krizle sarsıldığı şu günlerde Süper Loto'nun süper ikramiyesi Antalya'nın Kemer ilçesine çıkınca ortalık karıştı. Süper Loto 6/54'ün önceki gün yapılan 52'nci hafta çekilişinde 11 milyon 297 bin 123 YTL'lik ikramiye Kemer Aslanbucak Mahallesi'ndeki Sanayi Büfe'deki makineye oynayan talihliye çıktı. Ancak talihli henüz ortaya çıkmadı. Sonucun öğrenilmesinden sonra Kemer'de yoğun bir telefon trafiği yaşandı. Büfe dünden itibaren talihlinin kim olduğunu merak eden vatandaşların akınına uğradı.

BANKA MÜDÜRLERİ DE PEŞİNDE
Birbirlerine şüpheyle bakan Kemerliler, çevrelerinde devamlı şans oyunu oynayan tanıdıklarını telefonla veya bizzat ziyaret ederek, ikramiyenin ona çıkıp çıkmadığını öğrenmeye çalıştı. Kemer'de şubeleri bulunan bankaların müdürleri de talihlinin kim olduğunu öğrenmek için tüm istihbarat güçlerini kullanıyor.

"MİLLİ PİYANGO'YU ARADIM"
Kumluca-Antalya Karayolu'na en yakın bayi olduğu için talihlinin yoldan geçen bir vatandaşın da olabileceğini belirten Sanayi Büfe sahibi Hasan Taşkıran ise "İkramiye yükseldikçe oynayan sayısı artmıştı. Çekiliş saatine kadar kapıdaki kuyruk eksilmedi. Şanslı kişinin kim olduğunu herkes kadar ben de merak ediyorum. Hatta Milli Piyango İdaresi'ne telefon edip hangi kupona çıktığını, hangi saatte oynandığını sordum. Henüz cevap alamadım" dedi.