kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Mickey Rourke

45. Altın Portakal'a Hollywood çıkarması

18.10.2008
45. Antalya Film Festivali'ne Hollywood'dan yıldız yağıyor. Dün de Kevin Spacey, Marisa Tomei, Adrian Brody ve Mickey Rourke geldi..
45'inci Altın Portakal Film Festivali'nin davetlisi olarak dün Mickey Rourke, Marisa Tomei, Kevin Spacey ve Adrian Brody Antalya'ya geldi. Önceki gün de ABD'li oyuncu Danny Glover kente gelmişti. Uluslararası Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan Ödülü'nü kazanan "The Wrestler" (Güreşçi) filmindeki başarısıyla Oscar'a aday gösterilen ünlü oyuncu Mickey Rourke kucağında köpeği "Locky" ile havalimanından çıkarak oteline hareket etti. Rourke'yi kaldığı otelde TURSAK Başkanı Engin Yiğitgil karşıladı. Kendisine ikram edilen kokteyli köpeğine içirmeye çalıştığı görülen Rourke'yi festival çalışanları lobide alkışlarla karşıladı. Rourke'un ardından aynı filmde rol alan Marisa Tomei de Antalya'ya geldi. Rourke ve Tomei bugün 4. Avrasya Uluslararası Film Festivali'nde gala gösterimi yapılacak "Güreşçi"yi Türk sinemaseverlerle birlikte izleyecekler.

ANNESİYLE GELDİ
Ünlü yönetmen Roman Polanski'nin 2002 yapımı filmi "The Pianist"te (Piyanist) sergilediği performansla Oscar ödülünü kazanan Adrian Brody de ünlü foto muhabiri annesi Sylvia Plachy ile Antalya'ya geldi. Brody ve annesi 4. Avrasya Film Festivali'nin kapanış filmi olan kendisinin de rol aldığı "The Brothers Bloom"u Türk sinemaseverlerle birlikte izleyecek. Antalya'da ulusal yarışma heyecanıyla aynı anda, Hollwood ünlüleri ile bir araya gelme çabası ise konukları epey yoracak. Bu ünlüler festivale damgalarını bugün vuracaklar. Kimi basın toplantısı düzenleyecek, kimi de filmlerinin galasına katılacak.
Haberin fotoğrafları