kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Aynı yaşta olduklarına inanabiliyor musunuz?

15.10.2008
Hollywood'un bu ünlü yıldızları aynı yaşta olmalarına rağmen farklı hayat tarzlarıyla dikkat çekiyor. Aynı yaşta olan bu ünlü isimler, tercihleriyle ayrı dünyalarda yaşıyor..
Megan Fox&Amanda Bynes
Güzelliği ile Angelina Jolie'nin varisi olarak gösterilen Megan Fox, henüz 22 yaşında olmasına rağmen yaşıtlarından daha büyük gösteriyor. Lezbiyen ilişkisi ile gündemde yer tutan Fox'un aksine, yaşıtı Amanda Bynes tarzıyla özellikle çocukların gönlünü fethediyor. Nickelodeon adlı çocuk kanalındaki dizisiyle tanınan Bynes, seksi bulunmanın rahatsız edici olduğunu düşünüyor.

*MEGAN FOX FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sarah Palin&Courteney Cox
ABD Başkan Yardımcısı adayı Sarah Pa-lin ile Courteney Cox, birbirilerindençok farklı bir tarza sahip. Dört yaşındabir kızı olan Cox genç gösterirken; Palintarzıyla konservatif bir tablo çiziyor.

Shannen Doherty& Mary J. Blige
'Evimiz Hollywood'da' dizisiyle gündemde olan Shannen Doherty, kendisine iyi baktığı için yaşını göstermiyor. Öte yandan R&B yıldızı Mary J. Blige, uyuşturucu nedeniyle Doherty'den çok daha yaşlı görünüyor.

Sienna Miller&Britney Spears
Her ikisi de 26 yaşında olan bu ünlü isimler birbirlerinden apayrı hayatlar yaşıyor. 10 yıldır şov dünyasının içerisinde olan Britney Spears'ın 26 yaşında olmasına rağmen iki çocuğu var. İki kere evlenip boşanan Spears'ın aksine İngiliz aktris Sienna Miller, evliliğe yanaşmıyor. Kendisinden yaşça büyük erkeklerle aşk yaşamayı seven Miller, anne olmayı hiç düşünmüyor.

*BRİTNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Angelina Jolie&Drew Barrymore
33 yaşındaki Angelina Jolie'nin altı çocuğu var. Öteyandan yaşıtı Drew Barrymore bugüne kadar hiçanneliği tatmamış bir isim olarak dikkat çekiyor.Aşk hayatında aradığını bulamayan Barrymore,Amerika'da yaşamayı tercih ederken; Jolie ailesiylebirlikte sürekli ABD dışında yaşıyor.

*ANGELİNA JOLİE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları