kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Film gibi ülke

16.10.2008
Sanki büyük bir sinema salonundayız. Konular gerilim, dram, aksiyon, kriz ve komedi. İşte Türkiye'de bir günün özeti. Bu haberlerden dilediğinizi seçin.


1- İŞKENCEYE SAVUNMA: KONTROLLÜ GÜÇ

İşkence sonucu ölen Engin Çeber'i gözaltına alan İstinye Karakolu'nda görevli 19 polis ifade verdi: Kendilerine karşı, orantılı ve kademeli güç kullandık.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


2- YALANLAMADI AMA SERT ÇIKTI


Aktütün saldırısıyla ilgili iddialar konusunda açıklama yapan Org. Başbuğ "Bölücü terör örgütünün eylemlerini başarılı gibi gösterenler akan ve akacak olan her damla kanın sorumluluğuna ortak olurlar. Herkesi doğru yerde bulunmaya davet ediyorum" dedi. Saldırıyla ilgili haberlere yayın yasağı kondu.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


3- HER ADIMI İZLENDİ

Öcalan'ın koruması ve sevgilisi olduğu belirtilen canlı bomba Gönül Erdoğan'ın her adımı MOBESE ve güvenlik kameralarınca izlendi. Goethe Üniversitesi'nden terk Erdoğan, "Yakalanacağımı anlasaydım kendimi imha ederdim" dedi.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


4- DOKUZ YAŞINDA TECAVÜZ KURBANI

Kahramanmaraş'ta 'bakire çıkmadı' diye baba evine gönderilince intihar eden 15 yaşındaki gelin Fatma Korkmaz'ın 9 yaşında komşu oğlunun tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


5- UÇAK KORSANI SARHOŞ OLDU

THY'nin St. Petersburg uçağını "Üzerimde bomba var" diye kaçırmaya kalkan Rus korsan Rashidov'a hostesler sürekli içki servisi yaptı. Aldığı alkolle sızan korsan, havalimanında Rus polisine teslim edildi.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


6- KART BORÇLUSU İKİ KAT ARTTI

Kart borcunu ödeyemeyenlerin sayısı 2008'in ilk 8 ayında ikiye katlanıp 323 bine çıktı. 2007'de bu sayı 180 bindi. Bireysel kredi borcunu ödeyemeyenler de üçe katlanarak 120 bine yükseldi.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN