kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Küçük akrabayı öldürüp yeğenlere tecavüz ettirdiler

13.10.2008
Bir akrabalarının 5 yaşındaki kızını boğarak öldüren Türkan ve Fatma Köylü'nün daha sonra 13 yaşındaki iki yeğenlerini, cesede tecavüze zorladığı iddia edildi..
Adana'nın Karataş ilçesi Sirkenli köyünde haziran ayında saman balyalarının bağlandığı iple boğularak tecavüz edildikten sonra öldürülen 5 yaşındaki Berivan'ın katil zanlıları önceki gün yakalandı. Saman balyalarının yanmasından küçük kızın ailesini sorumlu tutan Fatma Köylü (55) ve Türkan Köylü'nün (39), intikam için küçük Berivan'ı elleriyle boğarak öldürüp, daha sonra yeğenlerine tecavüz ettirdiği ortaya çıktı. Zanlılar tutuklandı.

ŞÜPHELİNİN DNA'SI TUTTU
17 Haziran'da meydana gelen olayı aydınlatmak için şüpheli görülen 30 kişinin kan, kıl ve doku örnekleri Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'na gönderildi. Şüphelilerden 13 yaşındaki S.K.'nın DNA'sı, Berivan'dan alınan örneklerle uyuştu. Gözaltına alınan S.K. Berivan'ı öldürmediğini, tecavüz ettiğini ve bunu yapması için Türkan ile Fatma Köylü'nün kendisini zorladığını itiraf etti. Berivan kaybolduğu gün Türkan Köylü'nün oğlu ile birlikte köyde dolaştığını söyleyen S.K. ifadesinde şunları söyledi: "Ahırdan çıkan Türkan Köylü beni içeri çağırdı. Berivan yerde yatıyordu. Beni 'Tecavüz edeceksin. Yoksa senin öldürdüğünü söyleriz' diye tehdit ettiler. Türkan Köylü göğüslerini açıp beni tahrik etti. Benden önce R.M.K. de tecavüz etmişti."

BAŞSAĞLIĞINA GELDİLER
Jandarma Berivan'ın babasının yeğeni olan Türkan Köylü, kuzeni Fatma Köylü ve 13 yaşındaki R.M.K.'yı da gözaltına aldı. Suçlamayı kabul etmediği öğrenilen Türkan Köylü ifadesinde, "Olaydan 5 gün önce 550 adet saman balyamız yanmıştı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye gelmişti. Bu sırada Berivan'ın annesi Yıldız Köylü, 'Bu itfaiye aracı yerine üç tane cenaze aracı gelseydi' diye bağırdı. Yangını Yıldız Köylü ile çocuklarının çıkarttığından şüphelendik" dedi. Tutuklanan sanıklar cezaevine gönderildi. Kızını, ölen eşi Yahya Köylü'nün yakınlarının öldürdüğünü öğrenen Yıldız Köylü bir kez daha yıkıldı. Gözyaşı döken acılı anne, "Bir akraba bunu nasıl yapar. Utanmadan bir de başsağlığı ziyaretine geldiler. Küçücük yavruma nasıl kıydınız. Bir balya saman için yavrumu benden aldınız" diye tepki gösterdi.
Haberin fotoğrafları