kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Direksiyonu kızına verdi, felaket geldi

SABAH / AA
01.10.2008
Denizli'de bir lise öğrencisi, bayram ziyaretine giderken babasının kullanmasına izin verdiği arabayla turist otobüsüne çarptı. Baba öldü, kızı ise ağır yaralandı..
Bayramın birinci günü tüm yurtta meydana gelen trafik kazalarında 13 kişi öldü, 97 kişi yaralandı. Denizli'de Orhan Turhan (50), dün kızı Özge Nur Turhan'la (15) birlikte bayram ziyareti için otomobiliyle yola çıktı. Baba Turhan, Denizli-Antalya karayolunda aracın direksiyonunu kızına verdi. Serinhisar'da sol arka lastiği fırlayan otomobil kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen araç bir turist otobüsüyle çarpıştı. Kazada, Orhan Turhan olay yerinde yaşamını yitirdi, kızı ağır yaralandı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ise Çığlı köyünde yaşayan Ölmez ailesi, akrabalarına bayram ziyaretine gitmek üzere, sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen minibüsle yola çıktı. Minibüs, Ormanlı köyü yakınlarında havanın yağışlı olması nedeniyle virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada Mikail, Yakup, Mehmet, Hividar ve Agit Ölmez yaşamını yitirdi, Cebrail ve İsrail Ölmez yaralandı. Diğer bir kazada ise Şanlıurfa'dan Gaziantep'e giden Mehmet Erol (53) yönetimindeki otomobil, Tepe Tesisleri mevkisinde karşı yönden gelen Niyazi Yağmurlu'nun (26) kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada, Ahmet (30) ve Hüsniye Yağmurlu (7) olay yerinde öldü. Aynı araçta bulunan Hüsna (50), Salih (18), Neslihan (27), Mustafa (10) ve Cansu Yağmurlu (5) ile sürücü Niyazi Yağmurlu ve diğer aracın sürücüsü Mehmet Erol yaralandı.