kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bayramın ilk günü kanlı kavga: 2 ölü

Nilgün KAYA - SABAH
01.10.2008
Balıkesir'de iki kişi arasındaki tartışma, bir anda iki grubun kavgasına dönüştü. Bir kişi, kalabalığın arasına kamyonetle daldı. Çarpma sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı..
Balıkesir Altınova'da bir birahanede iki grup arasında başlayan kavga kanlı bitti. Yaklaşık 30 kişinin karıştığı olayda, bir kişinin karşı grubun arasına kamyonetle dalması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Olay, dün saat 17.00 sıralarında Altınova İnönü caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki bir birahanede iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

OLAYA 30 KİŞİ KARIŞTI
Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, darp edilen kişi olay yerinden ayrılarak bir kamyonet dolusu yakınıyla tekrar birahanenin önüne geldi. Olay yerine gelen yaklaşık 20 kişi ile diğer grup arasında kavga çıktı. Yaklaşık 30 kişinin karıştığı kavgada, bir kişi olay yerine geldikleri kamyoneti karşı grubun üzerine sürdü. Sürücüsü henüz belirlenemeyen kamyonetin çarpması sonucu Oğuz Dörtkardeşler (23) ile Ezer Kırca (23) hayatını kaybetti. Olayda Erdal Taşkıran (31), Mustafa Kaçar (25), Murat Kılınçoğlu (38), Enver Ceren (40) ve H. T. (17) ise yaralandı.

CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİLER
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Erdal Taşkıran'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Kamyonetin grubun arasına dalmasının ardından olaylar daha da büyüdü, öfkeli kalabalık çevredeki dükkan ve araçların camlarını kırdı.
Haberin fotoğrafları