kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fırat: Salı günü bu iş bitecek

AA
01.10.2008
Kılıçdaroğlu'nun iddiaları ile ilgili salı günü belgeleri yayımlayacağını söyleyen Fırat, "CHP'nin her iddiasında kelle alsak, omuz üstünde kelle kalmaz" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Fırat: Salı günü bu iş bitecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları ile ilgili salı günü belgeleri yayınlayacaklarını söyledi. Adana Valiliği'nin bayramlaşmasına katılan Fırat, "Türkiye'de patronaj basın var. Verdiğimiz belgeleri dahi okumuyorlar. Ama salı günü okuma mecburiyetinde kalacaklar. Çünkü internetten bütün köşe yazarlarına, basına belgeleri biraz da büyüterek göndereceğiz" dedi. Fırat, şu mesajları verdi:

* CHP lideri Deniz Baykal'a yönelttiğim 3 soruya yanıt veremiyorlar. Bütün sıkıntıları bu. Dokunulmazlıkla alakası yok. Bunun Erdoğan ile tartışmayla da alakası yok. Bunu ben soruyorum.

* Ortada belge fazlalığı yok. Sahtekarlık yapılıyor. Mersin'deki şirketin itibarı zedelendi. Hem ceza davası, hem de tazminat davası açacaklar.

* (Çankaya Belediyesi sonrası AK Partili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'la ilgili iddialar.) Onu örtmek için bunu getiriyorlar. 'Benimki kirli ama sizde de bu var' demek çözüm değil. Benim senin pisliğinle olmaz. Pislik pisliktir.

* (Çankaya Belediyesi ile ilgili CHP'nin soruşturma başlatması.) Böyle bir refleks bizde de olacak. CHP'nin her iddiasında kelle almaya kalksak, omuz üstünde kelle kalmaz. Biz araştırırız gereğini yaparız.

* Türkiye'nin en büyük manevi tazminat davasını Aydın Doğan bana açtı. Bana karşı 1 milyon YTL'lik dava açılmıştır. Davayı yanlış birine açtılar. 100 milyon YTL'lik dava açsalar beni etkilemez.

BASINDA ZORUNLU SENDİKA
*
Türkiye'de bağımsız bir basının yerleşmesi için basın çalışanının özgür olması gerekir. Onun geleceği patronun iki dudağı arasındaysa, o insan özgür değildir. Basında sendikalaşmayı mecburi hale getirmek gerekir. Öyle isteğe bağlı değil, zorunlu olmalı.