kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bu yıl çekilen bir fotoğrafında Reeves, bir otelde mutsuz haliyle havuz başında oturuyor.

Yaşadığı acılar Keanu'yu şiddetli depresyona soktu

Beyazperdenin en yetenekli aktörlerinden Keanu Reeves'i görenler gözlerine inanamıyor. Asık suratı ve moralsiz yüzüyle hayranlarını üzen Reeves'in, son on yıldır özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle depresyona girdiği söyleniyor..
Son günlerde Hollywood'un en yakışıklı aktörleri arasında yer alan Keanu Reeves'i görenler, onu tanımakta güçlük çekiyor. Fransa'nın güneydoğusundaki bir otelde tek başına tatil yapan ünlü oyuncu, saçı sakalı birbirine karışmış haliyle, herkesi dehşete düşürüyor. Hiç gülmeyen ve kendisine yaklaşmaya çalışan hayranlarına son derece soğuk davranan Reeves, bu hareketleriyle tepki çekiyor. Ünlü aktörün Closer dergisine konuşan yakın dostları, onun bu halinin şımarıklıktan değil, depresyondan kaynaklandığını söylüyor.

*KEANU REEVES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖLÜM ACISINI KALDIRAMADI
Dostlarının yorumlarına göre 43 yaşındaki Reeves, 1999 yılında o dönemdeki kız arkadaşı Jennifer Syme'nin ölü bir kız çocuğu dünyaya getirdiği günden beri depresyonda. Çocuğunun ölü doğmasını kabullenmekte güçlük çeken Reeves'in bunalımı, sadece iki sene sonra Syme'nin de bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmesiyle iyice şiddetlenmiş. Bütün bunlara bir de kız kardeşi Kim Reeves'in 5 yıldır lösemiye karşı mücadele vermesi de eklenince; yaşamdan zevk almak yakışıklı aktör için imkansız hale gelmiş. Dostları, aldığı psikolojik desteklerin ve mesleğine duyduğu aşkın da Keanu Reeves'i iyi etmeye yetmediğini ve ünlü oyuncunun her gün biraz daha melankolik bir ruh hali içine girdiğini belirtiyor. Ünlü aktör, içinde bulunduğu durum hakkında ne ailesiyle ne de dostlarıyla konuşmaya bir türlü yanaşmıyor.
Haberin fotoğrafları