kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkanlar

Bu setleri alanlar 5'er özel albümü birarada bulacak
Akustik Müzik 5'er albümden oluşan üç farklı CD setini müzikseverlerin beğenisine sundu. Bu setlerden ilki Türk enstrümanlarıyla icra edilen ilk relaxation (rahatlama) serisi niteliğini taşıyor. 'Türk Enstrümanlarıyla Huzur Veren Tınılar' başlığıyla yayınlanan ve bugüne kadar 200 bin kişiye ulaşan 10 CD'lik serinin bu ikinci kutusunda; Çeng sazı ile icra edilen Rüya, keman ile icra edilen Keyif, klarnet ile icra edilen Umut, ud ile icra edilen Sabah ve bağlama ile icra edilen Dost isimli albümler yer alıyor.

KANUNDAN YÜKSELEN SESLER
Türkiye'nin en önemli kanun sanatçılarından Göksel Baktagir'in bugüne kadar çıkardığı 14 albümden en beğenilenleri de, Akustik Müzik tarafından 5 CD'lik bir set haline getirildi. Bu CD'ler arasında, Baktagir'in Türkiye Yazarlar Birliği tarafından ödüle layık görülen Doğu Rüzgarı-1 ve Doğu Rüzgarı-2 adlı albümleri de bulunuyor.

KLASİK ESERLER
Klasik Türk Müziği'nin en önemli seslerinden Melihat Gülses'in 5 CD'lik set çalışması ise; sanatçının en beğenilen 3 albümünün yanı sıra, piyasaya sunulmamış 2 CD çalışmasını da içeriyor. Gülses'in 'Şarkılar Seni Söyler' adlı albümü, ilk kez bu sette dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Şenlendirici'den şehirlidans müziğine destek!
Brooklyn Funk Essentials, kuruluşunun 15. yıldönümünü 'Watcha Playin' adlı bir albümle kutluyor. Reggae, funk ve hip-hop gibi müzikleri birleştiren 12 şarkılık albüme, Hüsnü Şenlendirici ve İsmail Tunçbilek de 'Need' adlı bir parçayla konuk oluyor. Çalışma, şehirli dans müziğinin seçkin örnekleri arasına girmeyi hedefliyor.
Haberin fotoğrafları