kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Lily Allen'ı restoranda bulunan iki koruma kucağında taşıdı.

Bu yazın unutulmayan skandal anları

Her zaman adlarını sansasyonel olaylarla andığımız Britney Spears, Lindsay Lohan veya Nicole Richie'yi unutun! Bu yaza bambaşka ünlü yıldızlar, skandallarıyla damga vurdu..
Kucaklarda taşındı
Çılgın İngiliz şarkıcı Lilly Allen, içkinin dozunu biraz fazla kaçırınca haziran ayında Londra'da bir akşam yemeği için gittiği restorandan kucaklarda taşınarak çıkartıldı.

* LILY ALLEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Allen, bu yılın başında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ed Simons'tan hamile kalmış ancak düşük yapmıştı. Olay sonrasında sevgilisinden ayrılan Allen'ın bu ayrılığın etkisinden hala çıkamadığı söyleniyor.

Plaja bu halde gidiyor!
Ünlü rockçu Courtney Love, geçtiğimiz haziran ayı sonunda deniz kenarında çekilen fotoğrafta, giydikleriyle görenleri şaşırttı.

* COURTNEY LOVE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sırtında gitarı, ayak kırılmalarında kullanılan ayakkabıları ve ilginç mayosuyla Malibu sahilinde görülen Love, bu haliyle yazın skandal yüzlerinden oldu. Bir süredir depresyon tedavisi gören Love'un tam iyileşmediği söyleniyor.

Sahnede bile içki içiyor
Bu yılın en skandal isimlerinden birisi de İngiliz soul şarkıcısı Amy Winehouse oldu.

*AMY WINEHOUSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Temmuz ayında Madrid'de verdiği konserde sahnede bile içki içmekten çekinmeyen Winehouse, uzun süredir alkol bağımlılığı tedavisi görüyor. Uyuşturucu kullandığı için hapse giren eşi Blake Fielder Civil'in ardından Winehouse, "Yaşamak için hiçbir nedenim kalmadı gibi geliyor" şeklinde konuşuyor.
Haberin fotoğrafları