kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hilton'un çantaları bu sezon yine çok popüler!

300 çantası bulunan Nicky Hilton, kendi tasarladığı çantalarla da adından söz ettiriyor. Hilton, sonbahar/kış sezonu için şık modeller hazırladığını belirtiyor..
Paris Hilton'un kız kardeşi Nicky Hilton'un tasarladığı birbirinden şık çantalar Amerikalı kadınların gönlünü fethetti. Şimdi yeni modelleriyle sonbahar-kış sezonu için açılış yapmaya hazırlanan Hilton, "Çantanız şıksa, siz de şıksınızdır" diye konuşuyor. Bir günde en az üç çanta birden değiştiren ve tam bir çanta tutkunu olan Nicky Hilton, profesyonel olarak başladığı çanta tasarlama işini başarıyla yürütüyor. Hilton, "Ben her zaman birbirine uyumlu ayakkabı ve çanta giymeyi tercih ederim. Kemerimin de bu ikiliye uymasına çok özen gösteririm" diye konuşuyor. 300'e yakın çantası olduğunu belirten Nicky Hilton, evinde çantaları için özel bir oda hazırlattığını da söylüyor.

OTELLER AÇACAK
Önümüzdeki kasım ayında önce Miami'de sonra da Chicago'da bir otel açmaya hazırlanan Nicky Hilton, kendi tasarladığı çantalarının bu otellerdeki butiklerde satılacağını da belirtti.