kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Spor modaya yön veriyor

NBA ayağınıza geldi!
Basketbol tutkunlarına müjde! Utah Jazz, Los Angeles Lakers, Boston Celtics gibi efsanevi NBA takımlarının terlikleri ilk kez Türkiye'de! Ceyo'nun dünya standartlarındaki ürün kalitesi ile gençler ve yetişkinler için hazırlanan bu özel seride, parmak arası ve düz bantlı seçenekler bulunuyor. Erkeklere hitap eden NBA lisanslı terlikler; denizde, sporda ve evde vazgeçilmez olacak. Şehir içinde giyilebilecek şık modeller ise, günlük giyimi tamamlayacak farklı renklere sahip. Sadece Ceyo Store'larda satılacak olan özel koleksiyon, ayak sağlığı bilinciyle üretilen anatomik ürünler içeriyor.

İngiliz sporcular Lee Cooper şıklığı içinde
İngiltere Olimpiyat Milli Takımı, Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları Açılış Töreni için hazırlanmış gösteri kıyafetlerini dünyaya tanıttı. Kıyafetleri, 100. kuruluş yılı Pekin'deki açılışla çakışan ünlü İngiliz jean markası Lee Cooper tasarladı. Milli takımın kapanış töreni kıyafetleri de Lee Cooper tarafından tasarlandı.

HAVAYA GÖRE TASARIM
Kürek sporu dalında kadınlar sıralamasında 8. olan Olimpiyat madalyası sahiplerinden Sarah Winckless ile birlikte çalışan Lee Cooper firmasının yaratıcı ekibinden Tim Browne, İngiliz olimpiyat ekibi için şık bir koleksiyon tasarladı. Kıyafetler, Pekin'in sıcak ve nemli hava koşullarına göre tasarlandı.
Haberin fotoğrafları