kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki giyim odası yetmedi Çağla 200 askı sipariş etti

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Çiçeği burnunda damat Emre Altuğ, evlendikten sonra ilk kez konuştu: Bana 'Yüzyılın düğününü yaptınız' dediler. Çağla bile düğünün etkisinde o kadar kalmıştı ki, sabah uyandığında bana 'Bir daha yapalım mı?' diye sordu..
Emre Altuğ, 10 Ağustos'ta Çağla Şikel ile evlendikten sonraki ilk röportajını verdi. Evliliğin tahmininden de iyi gittiğini söyleyen Altuğ, en kısa zamanda baba olmak istediğini ifade etti. Şu sıralar TRT 1'de yayınlanan 'Mert ile Gert' adlı dizide, Raga Oktay ile başrolü paylaşan Altuğ ile oyunculuğu, hedefleri ve elbette evliliği hakkında konuştuk.

* Çok güzel bir düğünle dünyaevine girdiniz. Neler hissettiniz?
Evet, muhteşemdi. Hem hissetmek istediğim her şeyi hissettim hem de hissettirmek istediğim şeyleri hissettirdiğimi düşünüyorum. Bir arkadaşım, "Figaro'nun Düğünü gibi oldu"dedi. Bir başka arkadaşım, "Yüzyılın düğünü oldu, çünkü siz yüzyılın çiftisiniz" dedi. Çağla düğünün etkisinde o kadar kalmış ki, ertesi gün uyandıktan sonra "Bir daha yapalım mı?" dedi. Ben de dedim ki; "Kaç paraya mâl olduğunu biliyor musun!"

DOSTLARIM SAĞOLSUN!
* Kaça mâl oldu gerçekten?
Varol ve Erol Kaynar benim çok yakınlarım. Çağla, deniz kıyısında düğün istiyordu. Onun için onların mekanı olan Sortie'de yaptık, her şeye çok destek oldular. Çok kişi çok fedakarlık yaptı. Dostluklarının farkındayım. Bunu söylemekten hiç gocunmuyorum. Böyle bir düğün çok büyük rakamlara mâl olurdu...

* Alıştınız mı evliliğe?
Çağla hâlâ eve yerleşemedi. O kadar çok kıyafeti var ki. Bir giyim odası vardı, bir tane daha yaptık ona rağmen sığamıyoruz. 200 tane askı sipariş ettik, onları bekliyoruz. Her sabah birlikte uyanmak çok güzel. Birlikte kahvaltı ediyoruz falan. Benim oturduğum evde oturuyoruz. Hâlâ birtakım şeyleri benden istiyor. "Git al aşkım" diyorum. Önceden bana geldiğinde, misafir gibi olduğu için bir şey istediğinde ben veriyordum, şimdi kendi evi olduğunu unutuyor.

* Çağla Hanım nasıl bir ev hanımı oldu?
Onu görmek, yorum yapmak için çok erken. Daha evine alışacak. Evimizde bize yardım eden değerli yardımcılarımız var. Benim çok iyi yemek yapan bir yardımcım var. Çağla da memnun onun yemeklerinden. Kaldı ki biz dışarıda arkadaşlarımızla birlikte yemek yemeyi çok seven bir çiftiz.

* Baba olmayı düşünüyor musunuz?
Hemen!

YÜZYILIN AŞKI SORUMLULUĞU
* Bu ilişkinin sonuna kadar gidebilmesi için neleri feda edeceksiniz?
Sonuçta yüzyılın aşkı olmak kolay değil, sorumluluk istiyor. Feda edebileceğimiz her şeyi feda edeceğiz. Biz bu yola inanarak girdik ve bu inancı gören herkes bize inandı. Ne onları mutsuz etmeye ne de birbirimizi mutsuz etmeye hakkımız var; niyetimiz de yok. Sonsuza kadar gitmesi en büyük dileğimiz.

* Sizi evlilikle ilgili uyaran ya da tavsiyelerde bulunan oldu mu?
Tabii. Yakın çevremden çok uyarı aldım. İçinde bir tane ortak uyarı var: Evlilik sadece ve sadece fedakarlık müessesesidir. Hepsinin içinde bana verilen tek ortak tavsiye buydu. "Saygı ve sevginin dışında fedakarlık da çok önemli. Onun da dengesini siz ayarlayacaksınız" dediler. Çünkü bir gün bir şey olduğunda susmasını bilen taraf fedakarlık yapmış olur. O anda da kimin susacağına biz karar vereceğiz. Bunlar hep birbirini tanımış olmanın bize yaşatacağı avantaj durumlar olacaktır büyük ihtimalle. Biz kavgaları çok geride bıraktık. Çok uzun zamandır kavga edemiyoruz. Kavga olursa tuzu biberi biraz fazla kaçmış oluyor ama öldürmez. Biz o tuzu biberi başında koyduk, kıvamını, dengesini tutturduk zaten.
Haberin fotoğrafları