kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HAYALİNE GÖLGE DÜŞTÜ... Fulya Yalvaç, hayali olan hukuk fakültesine girebilmek için 2 yıl uğraştı. Sonunda başardı ama geçirdiği talihsiz kaza başarısına da umutlarına da gölge düşürdü.

Hukuk fakültesini kazandı ama 70 gündür uyuyor

Sinan AYDIN SABAH
Fulya Yalvaç, ÖSS sınavından çıktıktan sonra ailesiyle birlikte otomobille gezintiye çıktı. Geçirdikleri kazada babası ve kardeşini kaybeden Fulya yoğun bakımda..
Erzincan'da kremit fabrikası işçisi Sebahattin Yalvaç'ın (42) iki çocuğundan biri olan Fulya Yalvaç (21), geçen yıl Erzincan Anadolu Öğretmen Lisesi'ni bitirdi. Hukuk Fakültesi'nde okumak isteyen genç kız, hayalini gerçekleştirmek için 15 Haziran'da ikinci kez sınava girdi. Sınavın ardından baba Sebahattin Yalvaç, kızının yanısıra eşi Hülya ve oğlu Samet'i de yanına alarak gezintiye çıktı. Erzincan-Sivas karayolunda Yalvaç'ın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada, Samet Yalvaç (16) olay yerinde yaşamını yitirirken baba Yalvaç ile eşi ve kızı Fulya yaralandı. Ağır yaralanan baba Yalvaç, yaşam mücadelesini 15 gün sonunda kaybetti. Ağır yaralı Fulya Yalvaç ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Fulya Yalvaç, yaşam mücadelesi verirken, girdiği sınavın sonuçları açıklandı ve genç kız il üçüncüsü olarak Erzincan Hukuk Fakültesi'ne girme hakkı kazandı. Fulya, ne yakınlarını kaybettiğinden ne de sınav başarısından habersiz 70 gündür uyuyor. Acılı anne Hülya Yalvaç ise kızının başında bir an bile ayrılmıyor.